reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kamiśka czemu niemożliwe.. chyba możliwe.. Te szczypanie to podejrzana sprawa.. Ja tam ekspertką nie jestem w cale, ale kto wie..
Trening skończony, ciekawe, czy wystarczy mi siły na więcej :laugh2:
Brawo Ty! :) Mnie brzuch dziś boli....poskaczę może za dwa dni.....bo na mnie dwie laski czekają i Chodakowska i Lewandowska hehe :D

reklama
Nadalka to nie jest do końca ten czas. Kreski powinni być przynajmniej identyczne. Kup może inne testy np. z rossmanna. Mi się dobrze sprawdziły, wrzucę Ci przykładowy za chwilkę.

Ja wiem, wiem, ale te allegrowe chyba mało komu wychodzą na 100% . W poprzednim mi się właśnie pokazała najmocniejsza kreska jak tu teraz, i równo za 14 dni dostałam @...
w sumie to tylko wyliczenia. No ale jak pisałam, wykończę te testy bo miałam ich 50 i w poprzednim cyklu wypróbuję te facelle. Nie będę teraz kupować, nie chcę zacząć świrować [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja wiem, wiem, ale te allegrowe chyba mało komu wychodzą na 100% . W poprzednim mi się właśnie pokazała najmocniejsza kreska jak tu teraz, i równo za 14 dni dostałam @...
w sumie to tylko wyliczenia. No ale jak pisałam, wykończę te testy bo miałam ich 50 i w poprzednim cyklu wypróbuję te facelle. Nie będę teraz kupować, nie chcę zacząć świrować [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No i słusznie.....działaj działaj zatem :) I tak jak Spark pisze ... zyczę Ci abyś kupiła tylko facelle ciązowe ;)

Dziękuje za przyjęcie do grupy. Staramy się juz myślałam ze się udało 2 dni przed @ wyszły 2 kreski,a na drugi dzień @ trochę mnie to podlamalo.

Niestety był to okres bardziej obfity niż zwykle. Byłam u lekarza i stwierdzil ze to wczesne poronienie ale kazała się juz starać bo widzi ładny pecherzyk.

reklama
Brawo Ty! :) Mnie brzuch dziś boli....poskaczę może za dwa dni.....bo na mnie dwie laski czekają i Chodakowska i Lewandowska hehe :D
Emsi, a już ćwiczyłaś z Lewandowską? Muszę pooglądać jej treningi, jakoś nie jestem do niej przekonana :sorry2: Ach te gwiazdeczki! :-) :)
Właśnie mój m zaproponował mi, żebyśmy wprowadzili dietę. To bardzo dobry pomysł, mam nadzieję, że damy radę! On ćwiczy na siłowni i już kiedyś był na diecie, świetnie wyglądał.
Dobrze, że on gotuje lepiej ode mnie, to będzie wymyślał potrawy :-p

Kurcze nikt nie testuje? jakaś cisza..

Do góry