reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Natalka działaj!!!

km5sio4pghry649q.png

Nadalka ja bym na Twoim miejscu kupiła inne testy... możliwe, że te nie dadzą Ci pewnej odpowiedzi... polecam facelle z rossmana, bardzo czytelne ;)

Nadalka ja bym na Twoim miejscu kupiła inne testy... możliwe, że te nie dadzą Ci pewnej odpowiedzi... polecam facelle z rossmana, bardzo czytelne ;)

No właśnie też tak myślę, choć w poprzednim cyklu się sprawdziły. Ale fakt, że zaczęłam je stosować od 37 dc więc nie wiem co pokazały by wcześniej. Dobra, narazie się nie nakręcam, ten cykl skończę z tymi testami i zobaczymy czy się sprawdzą. A potem wypróbuję facelle :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie też tak myślę, choć w poprzednim cyklu się sprawdziły. Ale fakt, że zaczęłam je stosować od 37 dc więc nie wiem co pokazały by wcześniej. Dobra, narazie się nie nakręcam, ten cykl skończę z tymi testami i zobaczymy czy się sprawdzą. A potem wypróbuję facelle :)

Obyś nie musiała w kolejnym cyklu używać żadnych testów :D

Co myślicie o tym, ze po ciemniejszych kreskach owu i po jaśniejszej znowu jest ciemniejsza?
Dzis jajniki bolą najbardziej i piersi lekko przedszkadzaja ...
1478453874-sogugo.jpeg

Nadalka to nie jest do końca ten czas. Kreski powinni być przynajmniej identyczne. Kup może inne testy np. z rossmanna. Mi się dobrze sprawdziły, wrzucę Ci przykładowy za chwilkę.

reklama
A mnie to niemiłosiernie wkurza dzisiaj apogeum mam do piersi dotknąć się nie da podbrzusze cały czas pobolewa i szczypie :/ Przecież to nie możliwe żeby tydzień przed terminem @ to były objawy ciąży. Wolałabym nic nie czuć i nie myśleć.

Witam nowe dziewczyny i trzymam za Wszystkie kciuki za II kreseczki na testach :)
Kamiśka czemu niemożliwe.. chyba możliwe.. Te szczypanie to podejrzana sprawa.. Ja tam ekspertką nie jestem w cale, ale kto wie..
Trening skończony, ciekawe, czy wystarczy mi siły na więcej :laugh2:

Do góry