reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kamiśka czemu niemożliwe.. chyba możliwe.. Te szczypanie to podejrzana sprawa.. Ja tam ekspertką nie jestem w cale, ale kto wie..
Trening skończony, ciekawe, czy wystarczy mi siły na więcej :laugh2:
Brawo Ty! :) Mnie brzuch dziś boli....poskaczę może za dwa dni.....bo na mnie dwie laski czekają i Chodakowska i Lewandowska hehe :D

reklama
Nadalka to nie jest do końca ten czas. Kreski powinni być przynajmniej identyczne. Kup może inne testy np. z rossmanna. Mi się dobrze sprawdziły, wrzucę Ci przykładowy za chwilkę.

Ja wiem, wiem, ale te allegrowe chyba mało komu wychodzą na 100% . W poprzednim mi się właśnie pokazała najmocniejsza kreska jak tu teraz, i równo za 14 dni dostałam @...
w sumie to tylko wyliczenia. No ale jak pisałam, wykończę te testy bo miałam ich 50 i w poprzednim cyklu wypróbuję te facelle. Nie będę teraz kupować, nie chcę zacząć świrować [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja wiem, wiem, ale te allegrowe chyba mało komu wychodzą na 100% . W poprzednim mi się właśnie pokazała najmocniejsza kreska jak tu teraz, i równo za 14 dni dostałam @...
w sumie to tylko wyliczenia. No ale jak pisałam, wykończę te testy bo miałam ich 50 i w poprzednim cyklu wypróbuję te facelle. Nie będę teraz kupować, nie chcę zacząć świrować [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No i słusznie.....działaj działaj zatem :) I tak jak Spark pisze ... zyczę Ci abyś kupiła tylko facelle ciązowe ;)

Dziękuje za przyjęcie do grupy. Staramy się juz myślałam ze się udało 2 dni przed @ wyszły 2 kreski,a na drugi dzień @ trochę mnie to podlamalo.

Niestety był to okres bardziej obfity niż zwykle. Byłam u lekarza i stwierdzil ze to wczesne poronienie ale kazała się juz starać bo widzi ładny pecherzyk.

reklama
Brawo Ty! :) Mnie brzuch dziś boli....poskaczę może za dwa dni.....bo na mnie dwie laski czekają i Chodakowska i Lewandowska hehe :D
Emsi, a już ćwiczyłaś z Lewandowską? Muszę pooglądać jej treningi, jakoś nie jestem do niej przekonana :sorry2: Ach te gwiazdeczki! :-) :)
Właśnie mój m zaproponował mi, żebyśmy wprowadzili dietę. To bardzo dobry pomysł, mam nadzieję, że damy radę! On ćwiczy na siłowni i już kiedyś był na diecie, świetnie wyglądał.
Dobrze, że on gotuje lepiej ode mnie, to będzie wymyślał potrawy :-p

Kurcze nikt nie testuje? jakaś cisza..

Do góry