reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

hehe chyba powinno pisac 6 dni od zagniezdzenia :D....nie wierze w takie testy, zarodek musie sie zagniezdzic, musi urosnac beta, nie kupilabym tego...

Mi nie chodzi o ten dopisek, tylko ogólnie . Ja tam tez nie wierze w te cudaczne zapewnienia o 6 dniach.
Kupiłam je w Rossmannie, bo myślałam, ze to te są te facelle, a jednak to nie te :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mi nie chodzi o ten dopisek, tylko ogólnie . Ja tam tez nie wierze w te cudaczne zapewnienia o 6 dniach.
Kupiłam je w Rossmannie, bo myślałam, ze to te są te facelle, a jednak to nie te :)

na starych staraczkach dziewczyny je mialy i ja nie kojarze by byly jakies mega czule, predzej facelle im ciaze pokazywaly niz te :)

Paraplu go używała i jej bardzo wcześnie wykrył ciążę chyba 6dni przez terminem. Też się nad nim zastanawiałam dzisiaj, do okresu mam jeszcze tydzień ale uznałam że to już paranoja tak szybko robić testy heh

reklama
Na moja decyzje czekają dwa testy clearblue ... w sumie u nas większego wyboru testów nie ma - bo sa jeszcze made by Tesco ;-)

1478269046-t2k001.jpeg

Do góry