reklama
wspolczujeHej. Mnie rozkłada choroba. suchy duszacy kkaszel do tego bol glowy i ciągłe drapanie w gardle. Bylam u lekarza powiedziała że oskrzela, ale nniestety nic mi przepisać nie może. tylko domowe sposoby. a i dostałam receptę na paracetamol w syropie dla dzieci. teraz leżę zmęczona jestem. muszę troszkę się przespać.
Zdrówka życzęHej. Mnie rozkłada choroba. suchy duszacy kkaszel do tego bol glowy i ciągłe drapanie w gardle. Bylam u lekarza powiedziała że oskrzela, ale nniestety nic mi przepisać nie może. tylko domowe sposoby. a i dostałam receptę na paracetamol w syropie dla dzieci. teraz leżę zmęczona jestem. muszę troszkę się przespać.
Zdrowiej szybko !Hej. Mnie rozkłada choroba. suchy duszacy kkaszel do tego bol glowy i ciągłe drapanie w gardle. Bylam u lekarza powiedziała że oskrzela, ale nniestety nic mi przepisać nie może. tylko domowe sposoby. a i dostałam receptę na paracetamol w syropie dla dzieci. teraz leżę zmęczona jestem. muszę troszkę się przespać.
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Morela_87
Fanka BB :)
Zdrówka dla Was:*Hej. Mnie rozkłada choroba. suchy duszacy kkaszel do tego bol glowy i ciągłe drapanie w gardle. Bylam u lekarza powiedziała że oskrzela, ale nniestety nic mi przepisać nie może. tylko domowe sposoby. a i dostałam receptę na paracetamol w syropie dla dzieci. teraz leżę zmęczona jestem. muszę troszkę się przespać.
Ja polecam facelle[emoji14]to mój pink 10 z rana
pózniej dzialy sie z nim cuda wiec zaczelam sie stresowac i pobieglam popoludniu po facelle czulosc 25 ktory wyszedl tak :
ten pierwszy z lewej strony
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Załączniki
Nimiti - ja tez myśle ze za szybko zrobiłaś. Ja jesli bede testować to najszybciej w niedziele. Chociaż nie wiem czy sie w ogole zdecyduje. Muszę najpierw nastawić sie psychicznie na jedna kreskę [emoji22][emoji30]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Lanvin
Fanka BB :)
Uda się :-*Nimiti - ja tez myśle ze za szybko zrobiłaś. Ja jesli bede testować to najszybciej w niedziele. Chociaż nie wiem czy sie w ogole zdecyduje. Muszę najpierw nastawić sie psychicznie na jedna kreskę [emoji22][emoji30]
reklama
pink to porazka, tam samo amil...nie polecam tych testow, ja nie bedac w ciazy kiedys zrobilam amil a tam bladzioch a ciazy nie byloJa polecam facelle[emoji14]to mój pink 10 z rana Zobacz załącznik 781290 pózniej dzialy sie z nim cuda wiec zaczelam sie stresowac i pobieglam popoludniu po facelle czulosc 25 ktory wyszedl tak : Zobacz załącznik 781291 ten pierwszy z lewej strony