reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Hej. Mnie rozkłada choroba. suchy duszacy kkaszel do tego bol glowy i ciągłe drapanie w gardle. Bylam u lekarza powiedziała że oskrzela, ale nniestety nic mi przepisać nie może. tylko domowe sposoby. a i dostałam receptę na paracetamol w syropie dla dzieci. teraz leżę zmęczona jestem. muszę troszkę się przespać.
wspolczuje :(

Hej. Mnie rozkłada choroba. suchy duszacy kkaszel do tego bol glowy i ciągłe drapanie w gardle. Bylam u lekarza powiedziała że oskrzela, ale nniestety nic mi przepisać nie może. tylko domowe sposoby. a i dostałam receptę na paracetamol w syropie dla dzieci. teraz leżę zmęczona jestem. muszę troszkę się przespać.
Zdrówka życzę :)

Zdrowiej szybko !

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Zdrówka dla Was:*

km5sio4pghry649q.png

Ja polecam facelle[emoji14]to mój pink 10 z rana
1478250887147.jpg
pózniej dzialy sie z nim cuda wiec zaczelam sie stresowac i pobieglam popoludniu po facelle czulosc 25 ktory wyszedl tak :
1478250965381.jpg
ten pierwszy z lewej strony :)

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1478250887147.jpg
    1478250887147.jpg
    42,6 KB · Wyświetleń: 384
  • 1478250965381.jpg
    1478250965381.jpg
    44,4 KB · Wyświetleń: 370
Nimiti - ja tez myśle ze za szybko zrobiłaś. Ja jesli bede testować to najszybciej w niedziele. Chociaż nie wiem czy sie w ogole zdecyduje. Muszę najpierw nastawić sie psychicznie na jedna kreskę [emoji22][emoji30]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry