reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Queen, morela, jak wy wytrzymujecie, ja się tych testów doczekać nie mogę a co dopiero wy. [emoji1]
Nimiiti, pewnie za wcześnie siknelas i czułość testu duża, mogl nie wykryć jeszcze. Nie doluj się tylko i powtarzaj test po weekendzie. Trzymam za was wszystkie kciuki!
Lanvin - może ten sen to proroczy był [emoji16]
U mnie wczoraj była świeca, może co pomoże. [emoji1] [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

reklama
Queen, morela, jak wy wytrzymujecie, ja się tych testów doczekać nie mogę a co dopiero wy. [emoji1]
Nimiiti, pewnie za wcześnie siknelas i czułość testu duża, mogl nie wykryć jeszcze. Nie doluj się tylko i powtarzaj test po weekendzie. Trzymam za was wszystkie kciuki!
Lanvin - może ten sen to proroczy był [emoji16]
U mnie wczoraj była świeca, może co pomoże. [emoji1] [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Windy u mnie to juz po prostu za bardzo boli. 26 testów z jedna kreska. Za kazdym razem boli bardziej. Dlatego mi sie nie spieszy do testowania. Muszę sie nastroić psychicznie na kolejna porażkę.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Windy wyjątkowo się nie dołuje :) mam.dobry humor i będzie dobrze prawda :) a jak nie lipiec to sierpień :D

Lux faktycznie ten pink to porażka jak czytam twoje doświadczenie z nim :/

Qeen_b musimy tym razem zrobić go razem jak mamy takie bliźniacze doświadczenia to i test musi być razem ;)

Lanvin musi ;) jął każdej z nas !

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Windy wyjątkowo się nie dołuje :) mam.dobry humor i będzie dobrze prawda :) a jak nie lipiec to sierpień :D

Lux faktycznie ten pink to porażka jak czytam twoje doświadczenie z nim :/

Qeen_b musimy tym razem zrobić go razem jak mamy takie bliźniacze doświadczenia to i test musi być razem ;)

Lanvin musi ;) jął każdej z nas !

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
pink i amil, oba pokazuja ciaze nawet jak jej nie ma, naprawde nie polecam

Mi pink cieni wczesniej nie pokazywał ale to co sie dzialo z nim teraz to faktycznie test porazka ..
A ja cos czuje ze po weekendzie posypią sie same pozytywy :D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
i pepino tez testy porazka i tez radze dziewczynom ich unikac
no niech sie sypia te dwie kreseczki, bo za spokojnie hehe

reklama
Do góry