Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też widzę,same dobre wieści
Siwa i jak twoja @ rozwinęła się czy uciekła? Mam nadzieję że to drugieHej Dziewczyny. Jednak nie jestem psychiczna bo zadzwoniłam z pracy do mojego M. I poprosiłam by spojrzał na mój poranny test. Też widział ten cień. Obudziła się we mnie nadzieja ale na krótko bo właśnie zaczęłam plamic. Więc chyba @ zawitała do mnie dzień wcześniej.
Zastanawiam się czy nie mam czasem problemu z progesteronem i po prostu jajeczko nie może się zagniezdzic.[emoji17]
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
wiesz, ze ja Ci strasznie kibicuje :*Dobrze już dobrzr
Dobrze już dobrze. już nie będę. teraz będę się cieszyć. skoro lekarz mówi że jest dobrze to znaczy że jest dobrze.
koniec cyklu najgorszy, w zasadzie juz od owu oszlalec moznaJejku jak te dni wolno lecą. ta niepewność dobija
Ja, jak okres nie przyjdzie w środę.Ma was przyrastać dziewczyny Kto testuje w naj bliższym czasie ?
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom