Dziękuje i pamietaj ze czekam na twoj testJest piękna krecha! Gratuluje jeszcze raz [emoji5]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuje i pamietaj ze czekam na twoj testJest piękna krecha! Gratuluje jeszcze raz [emoji5]
Slicznie !!!Zobacz załącznik 780548
Przed chwilką robiony[emoji14]z 4 siusków facelle strumieniowy czulosc 25 a tamten czulosc 10 pink[emoji14]takze niebo a ziemia[emoji14]bozee jestem tak szczesliwa ze nawet sterta brudnych garów wydaje mi sie super mam nadzieje ze rozpoczynam fale pozytywów :*
12 lipiec mama ma tego dnia urodziny a K ma 2 lipca
[emoji173]Slicznie !!!
A jak Twój zareagował?
To byla 6.30 usmiechal sie i byl w lekkim szoku haha bo tak nagle wyrwałam z tym boooze Kamil jestem w ciąży a on tylko pytal czy to pewne itd za 2 godz wroci z pracy i jestem ciekawa jak bedzie sie zachowywacA jak Twój zareagował?
A widzisz? Po co sie było stresować? [emoji2]Zobacz załącznik 780548
Przed chwilką robiony[emoji14]z 4 siusków facelle strumieniowy czulosc 25 a tamten czulosc 10 pink[emoji14]takze niebo a ziemia[emoji14]bozee jestem tak szczesliwa ze nawet sterta brudnych garów wydaje mi sie super mam nadzieje ze rozpoczynam fale pozytywów :*