reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja to tylko czekam az mi sie okres skonczy i moj wreszcie bd mial raj na ziemi i mi nie powie ze mu nie daje i go ograniczam, az mu obrzydnie to przytulanie :wink:
No moj tak marudzi a potem mu chyba właśnie brzydnie [emoji33]
Megan, jak ja patrzyłam w kalendarzyk to siłą woli chyba chciałam zmienic na 30dc :D nadszedł 29, ja juz pełne podniecenie, normalnie szał, test kupiony... a tu mi @ wyskoczyła dzien wcześniej, takie zaskoczenie. :D

A własnie dziewczyny, mam pytanie. Biore femibion, od tamtej pory zauważyłam ze skraca mi sie cykl... Znaczy zawsze miałam 28 jak w zegarku, jak wyjechałam na studia to sie wydłuzyl do 30-32... Możliwe ze cos mi sie tak reguluje przez ten Femibion? Ten cykl miał 29, obstawiam ze ten dłuższy nie bedzie... Miała któras z was cos takiego? Bo tez nie wiem czy to przez witaminy, ale tak obstawiam :D
Ja mam wielką nadzieje że u mnie sie tak nie stanie haha chociaz to nie jest wykluczone :D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tez mam taka nadzieje, bede ją mentalnie od ciebie odganiać :D Ja to juz zapas tamponów chciałam rozdawać, tak mi sie juz na mózg rzuciło :D :D Dobrze ze tego nie zrobiłam, bo nie wiem co by to było :D
Hahahaha dobre :D ja to znowu w dzien okresu jechalam po tampony , nie chcialam wczesniej zapeszac :D na szczęscie mialam jakis jeden w torebce który mnie uratował :D

Matko kochana, dziewuchy! Na 2 dni odcięłam sie od interntu a musialam dzisiaj nadrabiac ponad godzinę, ale produkujecie :D

Gratulacje i trzymam kciuki za wyyssooooooką betę, koniecznie dawaj znac zaraz po wynikach :D

<3 powtarzaj i wrzucaj fotę, wszystko bedzie super! :)

Mnie jajniki nasuwają od owulki do samej @ .... ze śluzem to róznie, 2 cykle temu lało sie ze mnie litrami, narobiło nadziei a i tak d.pa z tego wyszła :D Teraz to nawet bolącego jajnika nie moge interpretować na swoją korzyść :D

Lux, powiem ci ze fakt... Jak sie nie starałam, to ledwo ogarniałam kiedy okres ma przyjsc. Albo przypadkiem zajrzałam w kalendarzyk albo brała mnie z zaskoczenia :D :D A teraz to zwariować idzie :D
u mnie bylo tak, ze w cyklu kiedy zaszlam nie myslalam o tym a moj mowi do mnie, Mysza a ty plodne masz no nie? mowie nooo i bylam taka zmeczona, ze sily nie mialam i dla swietego spokoju sie bzyknelismy a ja mowilam i tak nie zajde :D no i mam niezajscie haha :D jeszcze okres sie spoznial dwa dni, ja umieralam, bylo widac, ze ciaza, ale ja nieeee, skad w zyciu :D jak test zrobilam w 31 dc to prawie zemdlalam :D

Hahahaha dobre :D ja to znowu w dzien okresu jechalam po tampony , nie chcialam wczesniej zapeszac :D na szczęscie mialam jakis jeden w torebce który mnie uratował :D

Haha :D Ja w zeszłym cyklu idąc w sobote do kanjpy, nawet nie pomyślałam zeby wziąc cokolwiek, bo przeciez to jasne ze jestem w ciązy! Pewnie bym nie wziela, gdyby nie to ze ostatnio kupiłam ob z magicznym pudełeczkiem na 3 tampony. :D Tak mi sie spodobało ze w koncu je wziełam :D :D Ja, debil. :D

u mnie bylo tak, ze w cyklu kiedy zaszlam nie myslalam o tym a moj mowi do mnie, Mysza a ty plodne masz no nie? mowie nooo i bylam taka zmeczona, ze sily nie mialam i dla swietego spokoju sie bzyknelismy a ja mowilam i tak nie zajde :D no i mam niezajscie haha :D jeszcze okres sie spoznial dwa dni, ja umieralam, bylo widac, ze ciaza, ale ja nieeee, skad w zyciu :D jak test zrobilam w 31 dc to prawie zemdlalam :D

Własnie coś kojarzę tą twoja historie z blatem w pracy :D :D na ten cykl jestem mega pozytywnie nastawiona, oby to było to! I juz mi sie bzykac chce, wiec to dobrze wrózy :D :D moze faktycznie jakos słabo trafialismy, bo ja to zasiksowana jestem i wierze na słowo apkom. Chyba zaczne wierzyc swojemu popędowi - bardziej wiarygodny chłopak :D

Haha :D Ja w zeszłym cyklu idąc w sobote do kanjpy, nawet nie pomyślałam zeby wziąc cokolwiek, bo przeciez to jasne ze jestem w ciązy! Pewnie bym nie wziela, gdyby nie to ze ostatnio kupiłam ob z magicznym pudełeczkiem na 3 tampony. :D Tak mi sie spodobało ze w koncu je wziełam :D :D Ja, debil. :D

Własnie coś kojarzę tą twoja historie z blatem w pracy :D :D na ten cykl jestem mega pozytywnie nastawiona, oby to było to! I juz mi sie bzykac chce, wiec to dobrze wrózy :D :D moze faktycznie jakos słabo trafialismy, bo ja to zasiksowana jestem i wierze na słowo apkom. Chyba zaczne wierzyc swojemu popędowi - bardziej wiarygodny chłopak :D
no to bylo mega jak robilam test na ladzie a jakby tak jakis klient wszedl :D wariatka pomyslaby :D a jak beczalam to nawet nie pomyslalam, ze moze ktos wejsc :D
ja tam zadnych aplikacji nie mialam, byl seks mialo wyjsc dziecko i juz :D

Ja takie pudełeczko również mam ale z biedronkowych tamponów:D jakos te z ob mi "nie podchodzą" hahaha teraz musi Ci sie udać i oby tampony sie juz nie przydaly na kolejne kilka miesiecy :D

Dziewczyny czytam Was (w zasadzie właśnie darobilam ) wiec Hajmal - GRATULACJE ! Czekam na wyniki !;-)

A ja mam takie pytanie - wg ovufriend owulacje miałam 11dc (wtf?!) a moje testy owu dopiero zaczynaja ciemniec - czyli tak jakby owu dopiero sie zbliżała ... wiec sama nir wiem. W poprzednim cyklu miałam pozytywny test owu w 16dc a wg ovufriend owu powinna byc 14dc. I bądź tu teraz mądry !![emoji79][emoji79] miała któraś z Was moze tak ze ovufriend pokazywał co innego i testy co innego??

Edycja - właśnie zrobiłam test owu i jest pozytywny. Wiec dzis w nocy czas działać [emoji51][emoji23] chociaż rano jak meza namawiałam to stwierdził ze przecież musi żołnierzy naprodukowac wiec mam mu dać czas. Właśnie mu oznajmiłam ze ma czas na produkcje do czasu aż wróci w nocy z pracy [emoji23][emoji23]

1477395363-g1aws4.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Fabimama :( Uda sie w końcu, musi! Trzymam mocno kciuki i tulę mocno :*

U mnie koniec @. W koncu :D cykl bez spiny - rozpoczęty! Nawet chyba dobrze rokuje, bo juz mi sie libido mocno odzywa, wiec moze w tym miesiacu bedzie wiecej niz 2 bobosexy... Cycki juz zaczeły bolec, miałam całe 4 dni przerwy, no czad...
Pogoda do czterech liter, ściana deszczu od rana i ciemno że szok :( Miałam sie pobyczyć, ale sterta prania w szafie przyprawiła mnie o zawał :D Wiec dzisiaj w planie prasowanie i barszcz ukrainski :p

Trzymam kciuki za testy i bety! Dawajcie znac jak najprędzej! :D
To tak jak u mnie. Dziś koniec @. Mąż wróci późno wiec raczej będę spać i dziś nici z seksu. Ale jutro nadrobimy. Zobaczymy może do trzech razy sztuka. To będzie 3cykl.

reklama
Do góry