reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Megan nie załamuj sie, tylko testuj dalej
Zrobie test jeszcze jutro o 12 ale skoro dzisiaj juz jest jasniejszy od tego z wczoraj wieczorem to wiesz[emoji14]jak zerknęłam na aplikacje z kalendarzykiem @ , to widze że za kazdym razem idealnie ominelismy owu :o więc jak uslyszalam od K ze musimy zrobic dzien przerwy i mam wybrac ktory to ma byc dzien to beczałam przez 2 godziny jak nienormalna że znowu ominiemy itd a ten płacz tak mojego K zmotywował że zabrał sie za bekse :D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jak do tej pory robiłam testy owu, to 38 dc miałam najciemniejszą kreskę. Dzień wcześniej tak mnie bolały piesi i były bardzo tkliwe, dopiero wczoraj to ustąpiło. Wtedy też zaczęły mnie boleć jajniki i do tej pory bolą bez przerwy. A 39 dc tak mnie bolały, że myślałam, że wybuchnę w środku. Dziś jest 42 dc.

Zobacz załącznik 778914Zobacz załącznik 778915
Dziewczyny co wy na to[emoji14]kreska chyba zaczyna byc jaśniejsza :o nie wiem czy zrobic jeszcze jeden o 20 czy jutro znowu o 12 albo wgl juz nie robic ? Kurde no ..moglam od razu isc do rossmana ale jak zwykle ja mam czas na wszystko ehh[emoji14]śluzu jeszcze mam nawet sporo i wczoraj przed przytulankami czułam mocno lewy jajnicor:p nie wiem co myśleć a nie chce chopa zajechać , boje sie odpuscic zeby nie przegapic tego dnoa..[emoji14]

Spark widze że działania idą w dobrym kierunku [emoji123] będe czekac na efekty tej diety !! :D

Mi ginka kazała patrzeć głównie na śluz, więc dzialalismy póki śluz był dobry, więc jak masz jeszcze śluz to warto go pomeczyc jeszcze :)

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Jak do tej pory robiłam testy owu, to 38 dc miałam najciemniejszą kreskę. Dzień wcześniej tak mnie bolały piesi i były bardzo tkliwe, dopiero wczoraj to ustąpiło. Wtedy też zaczęły mnie boleć jajniki i do tej pory bolą bez przerwy. A 39 dc tak mnie bolały, że myślałam, że wybuchnę w środku. Dziś jest 42 dc.
To też dosyć długie masz te cykle.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

To też dosyć długie masz te cykle.

Jestem ciekawa czy ta owu rzeczywiście była i jak bedzie z @. Rok czy dwa temu odstawiłam tabletki to okres się nie pojawił przez 3 mc. I nie czekając na @ znowu zaczęłam brać tabsy. Teraz trochę schudłam to może cos tam się naprawiło. Nie wiem...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

1476784691-anqqzo.jpeg
zrobiłam test owu.... jest ślad 2 kreski, co to oznacza?? Wy tez widzicie czy mam omamy? Mam 24dc

Motylka raczej nic nie znaczy. Jak popatrzysz na posty wstecz razem z dziewczynami robiliśmy doświadczenie. Moje testy ciemnialy im bliżej @@ a ciąży brak ..

O kurde, to nawet nie wiedziałam, a u mnie białe pieczywo to codzienność...

Też kiedyś jadłam białe tylko, a teraz jak już od dłuższego jem żytnie tylko, to jak raz mi ktoś zrobił z białym kanapkę to smakowało jak papier i było obrzydliwe[emoji14]Śmieszne jak to się człowiek przestawia.

Jutro wizyta, m wzial wolne i pojedzie ze mna, staram się nie stresować, ale nie pomaga mi to że on się stresuje, choć próbuje udawać że nie.
Zmeczona jestem dzis dalej, a synek mi nie pomaga, już dziś musiałam szorowac panele, bo dosłownie wsmarowal w nie swiecowa kredke.

reklama
Mi ginka kazała patrzeć głównie na śluz, więc dzialalismy póki śluz był dobry, więc jak masz jeszcze śluz to warto go pomeczyc jeszcze :)

Ok dzięki :) tak zrobie[emoji14]pomęcze jeszcze a do tego test dzisiaj wieczorem a potem sroda i czwartek o 12:p zobaczymy co z tego wyjdzie i czy K da sie pomęczyć :D

Do góry