reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

moja lekarka jest ze szpitala z Poznania z ul Polnej i ten szpital ma rozne opinie, ona moze mi zrobic cc jak chce, ale taka przyjemnosc kosztuje 2500, alebo zapisac mnie na cc w tym szpitalu, ale wtedy potnie mnie lekarz jaki sie trafi...mam w listopadzie mam wizyte u okulisty i wyda decyzje czy moge sn czy musi byc cc..mam wybrany szpital w takiej miejscowosci Szubin, dosc daleko, bo jakies 50 km, ale opinie super i jak wyda okulista decyzje to jade go obejrzec

Będziesz rodzic w szubinie koło Bydgoszczy tak?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
image.png
tu chyba najlepiej wyjaśnili, jak sie zbliża jajeczkowanie to śluzu jest zazwyczaj duzo i jest taki jak białko jaja kurzego - taki glut. Jak Ci wyjdzie pozytywny test to zaraz zacznie śluz

U mnie to w ogole tak nie działa [emoji79] jak mi sie @ kończy to dzień pozniej pojawia sie sluz. I jest ze mną aż do następnej @@@ czasem po owu jest go wiecej ale tyle. Hmm coz moj organizm dziwny jest;-) lubi mi utrudnić zycie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nimitii, ja jestem trochę zdziwiona bo mąż na początku chciał 3 dzieci a teraz coś mu odbiło.. myślał ze syn będzie go słuchał a mały odziedziczył charakterek po tatusiu i nie raz mu sie sprzeciwi mimo ze ma dopiero 3 latka.. według mnie nie należy do najgorszych ale M cieżko zrozumieć ze ktoś moze mu sie przeciwstawiać [emoji12] ja mam z nimi wesoło czasem, a ciekawe co bedzie za pare lat..
Motylka, rozbawiła mnie ta linia produkcyjna [emoji23] ale to jest wkurzające bo jak na złość im sie nie chce jak my mamy dni płodne eh..
Hajmal, mam podobnie, jak wystawie śmieci do przedpokoju to wyniesie a jak jest pełny kosz w kuchni to udaje ze nie widzi..
Iza trzymam kciuki żeby sie @ nie pojawiła [emoji3]
Tulipana, współczuje [emoji27]
Ja tez nie kojarzę żeby na początku ciąży było u mnie wiecej śluzu.. ja właściwie miałam mało objawów.. tylko lekkie poranne mdłości i to chyba tyle.. pod koniec ciazy zgaga.. nawet mi piersi nie urosły [emoji30][emoji24]

Lux u mnie w szpitalu jak lekarz wysyła na cesarkę to ją robi sam, jest taka zasada nie wiem czy dotyczy wszystkich ale planowanych cięć tak. Ja miałam cesarkę robioną przez mojego lekarza zleconą wcześniej bo wyszło mi zatrucie ciążowe. Wiedziałam tydzień wcześniej. W zeszłym roku miałam wycinany woreczek żółciowy trafiłam na pierwszego lepszego lekarza i tu nie polecam uczyli sie na mnie. Powikłań nie mam z operacji ale ten kto mi w czasie narkozy zakuwał welfron to chyba był studencina jakiś , pół roku się goiło później i każdy mnie zlewał. Dlatego ci polecam żebyś wiedziała do kogo idziesz i była pewna. 50 km to nie daleko :)

Cześć :)

Pozwolę sobie dołączyć do wątku, jeśli można :) Mam 26 lat i 6-letniego synka. Od jakiegoś czasu dosyć intensywnie myślę o drugim dziecku, właśnie skończyłam ostatnie opakowanie plastrów i więcej nie zakładam. Niestety, mam PCOS, mam nadzieję, że mimo to nie będę miała zbyt dużych problemów z zajściem. Obawiam się tylko, że jak zaczniemy starania, to trafią się bliźniaki. A jak to jest u Was? Czy któraś też ma PCOS?

reklama
Cześć :)

Pozwolę sobie dołączyć do wątku, jeśli można :) Mam 26 lat i 6-letniego synka. Od jakiegoś czasu dosyć intensywnie myślę o drugim dziecku, właśnie skończyłam ostatnie opakowanie plastrów i więcej nie zakładam. Niestety, mam PCOS, mam nadzieję, że mimo to nie będę miała zbyt dużych problemów z zajściem. Obawiam się tylko, że jak zaczniemy starania, to trafią się bliźniaki. A jak to jest u Was? Czy któraś też ma PCOS?

Witaj. Ja mam pcos. Niestety bez leków nie mam owulacji :)

Do góry