reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny pomóżcie.. 1 cykl robię testy owu.. dziś 13dc i problem w tym, ze test w 10dc pokazał słaba druga kreskę, wczoraj ta kreska była jeszcze jaśniejsza, a dziś nie ma jej w ogóle tylko ta kontrolna hmm co jest grane? Myślałam ze beda ciemnieć a jest odwrotnie.. cykle mam przeważnie 28 dniowe..

reklama
Iza, nie pomogę niestety bo u mnie 5 lat wstecz poszło to w druga stronę i robi mi sie bielactwo [emoji27]
No szkoda. Na szczęście ma skórze nigdzie nie mam przebarwien,ale za to melanina odklada mi się na dziaslach. Jestem w de i pytałam mojego dentysty czy można to jakoś usunąć ale powiedział że nie. A znowu czytałam że można laserowo. Muszę poszukać innego dentysty.

Izabela ja tez niestety nie pomogę.
Basia może wadliwe testy masz.Ja je kiedyś przy pierwszych staraniach robiłam i mnie wkurzaly.Nie umiałam ich interpretować.A jakieś objawy na owulke masz?czasem lepiej wsluchowac się w organizm.

Dziewczyny pomóżcie.. 1 cykl robię testy owu.. dziś 13dc i problem w tym, ze test w 10dc pokazał słaba druga kreskę, wczoraj ta kreska była jeszcze jaśniejsza, a dziś nie ma jej w ogóle tylko ta kontrolna hmm co jest grane? Myślałam ze beda ciemnieć a jest odwrotnie.. cykle mam przeważnie 28 dniowe..

Mogła Ci sie tez owulacja przesunąć i byc np w 9dc ? A miałaś jakieś objawy owulki? Mierzysz temp?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Queen temperatura nadal niska wiec raczej owulacji jeszcze nie było.. w tym miesiącu @ miała w 30dc a temperatura podskoczyła dopiero w 17dc.. hm zobaczę jeszcze 2-3dni jak te testy beda wychodzić..

Ja tez odczuwam chwilami kłucie w piersiach ,i do tego tak dziwnie zakłulo po środku podbrzusza. Zobaczymy co z tego będzie. Narazie się objawów nie doszukuje bo za wcześnie. Ale myślę pozytywnie. Tobie również życzę dwóch kresek na tescie.
Hej Dziewczynki,
ja mam cykle 28 - w przyszły piątek 21.10 ma przyjść @ i też mnie piersi bolą. Zawsze mnie bolą z tydzień przed @, ale oczywiście teraz wydaje mi się, że mocniej. Niestety innych objawów nie mam;) Trzymam kciuki za nas wszystkie!

reklama
Emsi to co napisałaś bardzo mną poruszyło. Przykro mi że was to spotkało.

Bertha Delli mnie to nie rusza już. Ja dostrzegłam że tylko ja dzwoniłam do niej i szukałam kontaktu. Nawet niedawno wyrzuciłam jej numer. Nic na siłę.

Ja.mam.cały czas objawy ciążowe a w ciąży nie jestem. Mdłości bóle piersi obstawiam że to przez tabletki. Jeszcze ten cykl i rezygnuje totalnie z przyjmowania ich i ze starania.
Nimitti, a może jesteś? Wiesz, że to się zdarza - @ nawet do 3 miesiąca ciąży? Sprawdzałaś zanim dostałaś @? Bo z tego co pamiętam, to Ty czekałaś i mówiłaś, że zrobisz jak @ przyjdzie i przyszła. Ja Ciebie broń Boże nie chcę nakręcać, ale jak Ci nie przejdą te mdłości to może sprawdź? I nie pisz, że ostatni cykl się starasz - bo w to nie uwierzę - my matki - walczne jesteśmy - do menopauzy i jeden dzień dłużej!!!;)

Do góry