Hej dziewczyny. Miałam sporo postów do nadrobienia tak sie rozkrecilyscie... [emoji51] ja dzis mam lekkiego dola, drugi dzień @@ i troche sie rozkręciło. Ale pewnie jutro (najpóźniej piątek) Brdzie koniec @@@. Poza tym dowiedziałam sie ze koleżanka z pracy jest w ciąży. Dodam, ze jest to taka prawdziwa angielka - 150kg żywej wagi- 22lata i mieszkają z chłopakiem u jej rodziców w pokoju pod schodami (tak to nie żart- jak w harry potterze). Zero warunków, nic ... i prosze. Udało sie. A człowiek tu walczy juz tyle lat ... no i mam dola. Poryczalam sie w domu. Tylko moj M jak zawsze twardo stąpający po ziemi i powatarzajcy, ze jak nie w tym miesiącu to następnym ... eh a człowiekowi juz sił brakuje. Aaa no i jeszcze zauważyłam ze dzis tylko wziął swoje tabletki na tarczyce a pozostałe witaminy na nasienie nie- bo (jak to powiedział ) one sa takie duże i cieżko sie łyka. No trzymajcie mnie!! Prawnie mu do buzi włożyłam te tabletki tak sie wkurrzyalam. Moje PMS chyba dziąsła w czasie @@ ze zdwojona siła. Strzeżcie sie ludzie ...[emoji35][emoji12]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom