reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Czytałam, ze dwie krechy na owu też potwierdzają ciaze!!! :)

Dziś o 7 rano koleżanka do mnie zadzwoniła bo zrobiła test i jest w ciazy :)) a planowalysmy zajść w tym samym czasie :)) no cóż, jeszcze nie mój czas.

Czytałam, ze dwie krechy na owu też potwierdzają ciaze!!! :)

Dziś o 7 rano koleżanka do mnie zadzwoniła bo zrobiła test i jest w ciazy :)) a planowalysmy zajść w tym samym czasie :)) no cóż, jeszcze nie mój czas.

Ale kreska testowa musi byc ciemniejsza od kontrolnej ;-) a u mnie nie jest takZe spokojnie ;-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wiec ja tez nie [emoji51][emoji12][emoji23]

Moje były bielusienkie...kreska testowa można powiedzieć, że zniknęła pod koniec eksperymentu. Twoje są wyraźne wiec efekt eksperymentu zupełnie inny niż mój i co za tym idzie efekt ciążowy również będzie odwrotny [emoji12]

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiec ja tez nie [emoji51][emoji12][emoji23]

Moje były bielusienkie...kreska testowa można powiedzieć, że zniknęła pod koniec eksperymentu. Twoje są wyraźne wiec efekt eksperymentu zupełnie inny niż mój i co za tym idzie efekt ciążowy również będzie odwrotny [emoji12]

Ja miałam mocne te kreski (może pamiętacie zamieszczalam wcześniej )i mnie nie wyszła ciąża. Sama nie wiem o co w tym chodzi jednym wychodzi jednym nie ;)

Queen_b jestem mega ciekawa ciebie!
Delli idź !7 tc widać serce przecież jak na dłoni nie czekaj !

Ja w tym cyklu odpuszczam testy owu dokładnie wiem kiedy jest bo okropnie boli mnie wtedy jajnik i podbrzusze.

reklama

Albo testy mi psikusa robią ;-) robiłam dwa testy ciążowe, w tym jeden (w piątek) tak czuły ze niby wykrywa ciąże 6dni od zapłodnienia- a tam była biel vizira ! Także nie łudzę sie ...[emoji51]

Do góry