Queenb wynik eksperymentu jest przeciwny do mojego ... a ja nie jestem w ciąży więc [emoji12]
Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
Wiec ja tez nie [emoji51][emoji12][emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Queenb wynik eksperymentu jest przeciwny do mojego ... a ja nie jestem w ciąży więc [emoji12]
Oby były łącznie cztery grube krechyFidzia też 13 będę testowac.
Czytałam, ze dwie krechy na owu też potwierdzają ciaze!!!
Dziś o 7 rano koleżanka do mnie zadzwoniła bo zrobiła test i jest w ciazy ) a planowalysmy zajść w tym samym czasie ) no cóż, jeszcze nie mój czas.
O właśnie bardzo dobrze powiedziane!Oby były łącznie cztery grube krechy
Moje były bielusienkie...kreska testowa można powiedzieć, że zniknęła pod koniec eksperymentu. Twoje są wyraźne wiec efekt eksperymentu zupełnie inny niż mój i co za tym idzie efekt ciążowy również będzie odwrotny [emoji12]
Moje były bielusienkie...kreska testowa można powiedzieć, że zniknęła pod koniec eksperymentu. Twoje są wyraźne wiec efekt eksperymentu zupełnie inny niż mój i co za tym idzie efekt ciążowy również będzie odwrotny [emoji12]