reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Tak w piątek beta wynosiła 25 a na tescie były delikatne kreseczki. W sobotę wieczorem dostałam już plamienia w niedzielę wyglądało jak moja normalna @. Jedyne co mnie zastanowiło to to że zawsze na drugi dzień @ piersi już mnie nie bola a tu dalej boli więc zrobiłam test .odrazu kreska się pokazała. A plamienie mam krwią raz jest ciemna krew raz jasna żadnych skrzepow nic i to jest dziwne. . Zaraz mam wizytę u lekarza i się okaże co jest. Nie liczę niewiadomo na co,aby nie pozamaciczna. Tego się boję.

Pozamaciczna raczej nie !! Bo byś miała straszne bóle i gorączkę .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No faktycznie te piersi to dziwne, że bolą - bo po @ wszystkie dolegliwości przechodzą.
A nie masz czasem takiego zasinienia tam? To tej jest objaw.
Dlatego wczoraj zrobiłam test bo to dziwne że dalej bolą. No i wyszedł normalny pozytyw i już sama nie wiem co jest grane. Ale czekam na swoją kolej u lekarza i będę wiedziała co i jak. Aby to nie była pozamaciczna.
Iza, z to clo kontynuowała czy przerwałas? Trzymam kciuki!

Dziewczyny dzięki za kciuki ;)
Dzwoniłam właśnie po wynik, niestety ujemny... tak jak myślałam... niby wiedziałam a jednak mi mega smutno.
No trudno. Teraz chyba bede musiala te hormony zbadać skoro owulacyne takie wychodza, ahh...
Trzymam kciuki za resztę !;)
:( przykro mi.. tulę...

Dziewczęta zaczynam sie zastanawiać.... od wczoraj jestem non stop senna, teraz też mam ochotę iść spać. Wczoraj po pracy spałam w autobusie potem w domu. Hmmm, ciekawa jestem na ile faktycznie coś sie dzieje a na ile sobie wmawiam :/
I od wczoraj mam zapotrzebowanie na owoce( może brak witamin) i barszczu tak jak w pierwszej ciąży.
Objawy dają nadzieje :)

Jestem już po wizycie. Na usg nic nie widać powiedziała że może być za wcześnie ale wychodziło by że to 5tydz i 3dni. Zrobili mi test ciazowy z moczu i powiedziała że jest lekko pozytywny,i że mogło to już wszystko pójść z krwią,i że nie dobrze ze jest krew. Mam się oszczędzać i za tydzień na kontrolę. Dziwi mnie ze bety nie zrobili. Ale w środę mam wizytę u swojego lekarza. Ja myślę że już powinno być coś widać choćby sam pecherzyk ciazowy.

Dobra polowe lez wyplakalam, druga polowe zostawiam na popoudnie przy informowaniu T...
W kazdym razie biore sie w garsc i wlasnie umowilam sie na 10.10 na wizyte w klinice w Gyncentrum, no, takze ten... :D

Spark przykro :(
Iza jakiś do dupy ten lekarz, test z moczu to samemu sobie można zrobić, mam nadzieję że ten twój w środę coś więcej powie co się dzieje. Ja wierzę wciąż ze będzie wszystko ok.

Pamiętacie taki program ciąża z zaskoczenia, choć właściwie powinien był się nazywać poród z zaskoczenia. Różne dziwne rzeczy się zdarzają.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Iza jest nadzieja. Chciałabym aby to było to :)

Spark kochana wpadnij na kawę/piwo/wino/drinka z tego co pamiętam jesteś blisko ;) w końcu się uda. Jak chcesz mam świetnego lekarza od płodności dziewczyny z całej polski i nie tylko do niego jeżdżą.

Bertha ty chyba też myślałaś o tym prawda? może chciałaby skorzystać.

Jestem już po wizycie. Na usg nic nie widać powiedziała że może być za wcześnie ale wychodziło by że to 5tydz i 3dni. Zrobili mi test ciazowy z moczu i powiedziała że jest lekko pozytywny,i że mogło to już wszystko pójść z krwią,i że nie dobrze ze jest krew. Mam się oszczędzać i za tydzień na kontrolę. Dziwi mnie ze bety nie zrobili. Ale w środę mam wizytę u swojego lekarza. Ja myślę że już powinno być coś widać choćby sam pecherzyk ciazowy.

Wiesz mi się wydaje , że pęcherzy ciazowy w tym tygodniu już powinien być i ciałko żółte . 5tydz i 3 dni to już taki tydzień że test powinien pokazać fajne kreseczki no chyba że jest mniej tygodni ;) .

Ale nadzieja jest zobaczymy co powiedzą w na następnej wizycie ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Iza, cały czas myślę co u Ciebie, mam nadzieję, że będzie dobrze, ale nie mogę wyjść z podziwu po tym co napisałaś... że nawet bety nie zrobili. Tylko utwierdziłam się w przekonaniu, że niemieccy lekarze są "genialni"

Spark powodzenia.

reklama
nimitii jak to? rozkłada Cię?
Aleksandrax nie oglądałam tego programu, ale ostatnio znajomi na urodzinach wspominali że go oglądają i opowiadali, że kobiety dopiero dowiadują się o ciąży jak zaczynają rodzić, jakoś mi się nie chce w to wierzyć ale kto wie :p

Do góry