Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Fidzia ja powinnam po prawdzie test zrobić bodajże 12.10 wtedy będę w 4 tyg i 3 dniu wtedy test na pewno wyjdzie
Założyłam sobie, że zrobię 13 ale..... No właśnie, ciekawe czy wytrzymam. Dlatego też nie kupuje, żadnego testu żeby mnie nie kusiłFidzia ja powinnam po prawdzie test zrobić bodajże 12.10 wtedy będę w 4 tyg i 3 dniu wtedy test na pewno wyjdzie
Fidzia dzielna jesteś! a może sobie zrobimy wspólny dzień do testowania? co wy na to? Emi Megan? ustalimy date i zrobimy ( o ile wytrzymamy )
Spark trzymam kciuki !
Jak pech to pech :/ ale czuje że to czekanie sie opłaci o której konczysz prace ? Hmm powiadasz ze bóle przeszly..nononoJa poszlam na bete a Pani do mnie ze wynik we wtorek bo coa nie tak ze sprzetem :/ poszlam wiec gdzie indziej a tam ludzi na 2h stania...ja niestety do pracy... po pracy tam podjade bo jest do 17. Jakos czuje, ze nic z tego
Swoja droga juz teraz zadnych boli, objawow itd.
Ja robie jutro test albo w sobote bo dzien spodziewanej @ 1.10Fidzia dzielna jesteś! a może sobie zrobimy wspólny dzień do testowania? co wy na to? Emi Megan? ustalimy date i zrobimy ( o ile wytrzymamy )
Spark trzymam kciuki !
Jestem zaFidzia dzielna jesteś! a może sobie zrobimy wspólny dzień do testowania? co wy na to? Emi Megan? ustalimy date i zrobimy ( o ile wytrzymamy )
Spark trzymam kciuki !
Dla mnie 7.10 za wcześnieJa sie moge przyłączyć. To kiedy chcecie testować ? Ja myślałam o 7.10
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom