reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Nom , aż na samą myśl mam stresa:D
Czuje sie mega inaczej niż zwykle przed @ więc tymbardziej boje sie rozczarowania[emoji14]od dwoch dni tylko wieczorem juz po calym dniu troszke cos tam czuje w podbrzuszu:p

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
wazne, ze juz tak blisko, lubilam zawsze te emocje jak mialam testowac:)

reklama
jest beka
moja siotra ma dwójke dzieci 9 lat i 7 lat
wczoraj dowiedziałam się ze jest w ciązy jakiś 4-5 tydz.
jest w szoku...a le oczywiscie cieszy się
owu prawdopodobnie była 11-13 dc bow 11 dc miała tylko przutulanki, więc niektórzy musza kilka razy a niektrzy tylko raz i bach!!
co Ty gadasz? :D ale czad, ladny masz tam wysyp, obys szybko dolaczyla do siostry i bratowej :)

co Ty gadasz? :D ale czad, ladny masz tam wysyp, obys szybko dolaczyla do siostry i bratowej :)
no widzisz wszystkim się udaje tylko nie mi... no ale nie załamuje się, walczę dalej
siostra tak myślała nad 3 dzieckiem ale nie była pewna to teraz już wie, termin ma na początek czerwca, beta 462,92 wczoraj.
jutro idzie do lekarza bo miała już wcześniej wizyte zarezerwowaną.

wazne, ze juz tak blisko, lubilam zawsze te emocje jak mialam testowac:)
To jest niesamowite jak czuje sie tyle emocji na raz czekając co pokaże test :D no nic w sobote albo zaczne walke o szczescie od nowa albo bede do wszystkich dzwonic ze sie udało :D wlasnie na ipli ogladam program ktory lecial na polsat cafe: Porody :D no normalnie wzruszam sie nawet jak babka ma podłączone ktg:D akurat w tym odc rodzą dwie babeczki które sa po dlugich staraniach i po dwoch poronieniach:p to dodaje wiary[emoji14]

no widzisz wszystkim się udaje tylko nie mi... no ale nie załamuje się, walczę dalej
siostra tak myślała nad 3 dzieckiem ale nie była pewna to teraz już wie, termin ma na początek czerwca, beta 462,92 wczoraj.
jutro idzie do lekarza bo miała już wcześniej wizyte zarezerwowaną.
doczekasz sie Kaska, ja tam caluski czas kciuki trzymam, Ty wiesz!!!!

To jest niesamowite jak czuje sie tyle emocji na raz czekając co pokaże test :D no nic w sobote albo zaczne walke o szczescie od nowa albo bede do wszystkich dzwonic ze sie udało :D wlasnie na ipli ogladam program ktory lecial na polsat cafe: Porody :D no normalnie wzruszam sie nawet jak babka ma podłączone ktg:D akurat w tym odc rodzą dwie babeczki które sa po dlugich staraniach i po dwoch poronieniach:p to dodaje wiary[emoji14]

ja nawet bedac teraz w ciazy ogladam takie programy i becze becze becze :D

Fidzia fajnie w kupie raźniej. Wiesz mnie też w dzień owulacji tak bardzo bolało podbrzusze nawet przy zbliżeniu z partnerem masakra. Teraz np mam też takie lekkie pobolewanie po prawej stronie. Trzymam za nas kciuki daj znać kiedy robisz test było by cudownie dołączyć do czerwcówek.

Megan ja to w ogóle jestem pełna obawy. W pierwszej ciąży było wszystko ok, w drugiej od samego początku czułam że coś sie dzieje złego i miałam racje i pewnie dlatego jestem pełna obawy zwątpienia a z drugiej strony optymizmu ;) Zrozum tu kobietę ;D

reklama
Do góry