reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Fidzia ja powinnam po prawdzie test zrobić bodajże 12.10 wtedy będę w 4 tyg i 3 dniu wtedy test na pewno wyjdzie :)

Nimiti ja tez testuje w piątek za tydzień ... ale nadzieje mam marne. Ja tez ogladam te programy [emoji51] ostatnio oglądałam program o porodach w eksluzywnej klinice w Londynie gdzie poród kosztuje 8tys funtów !! Masakra ! [emoji15][emoji15][emoji15] ale jakie warunki ;-) i rożne kalkulatory tez zaliczałam [emoji51]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

queen_b oh jak ja bym chciała takie ekskluzywne warunki porodowe :D pewnie bym do domu nie chciała wracać. Jak przypomnę sobie swój pierwszy poród to mi sie śmiać chce i płakać równocześnie.

Ja poszlam na bete a Pani do mnie ze wynik we wtorek bo coa nie tak ze sprzetem :/ poszlam wiec gdzie indziej a tam ludzi na 2h stania...ja niestety do pracy... po pracy tam podjade bo jest do 17. Jakos czuje, ze nic z tego:)
Swoja droga juz teraz zadnych boli, objawow itd. :p

Fidzia dzielna jesteś! a może sobie zrobimy wspólny dzień do testowania? co wy na to? Emi Megan? ustalimy date i zrobimy ( o ile wytrzymamy :laugh2: )

Spark trzymam kciuki !

Ja poszlam na bete a Pani do mnie ze wynik we wtorek bo coa nie tak ze sprzetem :/ poszlam wiec gdzie indziej a tam ludzi na 2h stania...ja niestety do pracy... po pracy tam podjade bo jest do 17. Jakos czuje, ze nic z tego:)
Swoja droga juz teraz zadnych boli, objawow itd. :p
Jak pech to pech :/ ale czuje że to czekanie sie opłaci :D o której konczysz prace ? Hmm powiadasz ze bóle przeszly..nonono :D
Fidzia dzielna jesteś! a może sobie zrobimy wspólny dzień do testowania? co wy na to? Emi Megan? ustalimy date i zrobimy ( o ile wytrzymamy :laugh2: )

Spark trzymam kciuki !
Ja robie jutro test albo w sobote :D bo dzien spodziewanej @ 1.10 :D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry