reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

pegas gratuluję ! oh jak ja bym chciała być czerwcówką :)

justyssska88 jak dla mnie pozytywny ;)

przepraszam że nie nadążam ale tylko w pracy mogę wchodzić na forum tak nie mam kiedy.
Powiedzcie czy brałyście duphaston w ciąży? ja w pierwszej tak w drugiej nie i boje sie że to mogło być powodem poronienia. Teraz chce od razu zacząć brać jak zobaczę dwie kreski.
Kiedy myślicie najlepiej zrobić progresteron z krwi?
Ja nie brałam w żadnej

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Testowałam wczoraj i negatyw ale wiem ze to mega wcześnie
emoji14.png
jednak ciekawosc wygrała
emoji14.png
jutro jeszcze spróbuje ale nie nastawiam sie na drugą kreske bo owu jesli byla mogła byc troche poźniej
emoji14.png
do soboty bez stresu :D
Wiem coś o tym , czasami sie tak wpatruje w ten test jakbym chciała spojrzeniem wywołać drugą kreske
emoji23.png

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie też niestety ciekawość wygrała, teraz też czekam przynajmniej do soboty, ale tym razem naprawdę. :D

Twoj maz ma podobne wyniki do mojego jesli chodzi o ilość plemników. Czyli za mało. U mojego meza okazało sie ze ma chora tarczyce. Wynik TSH 2,5 - norma jest do 4 ale z racji ze maz nie ma 30lat edokrynolog powiedział ze musi byc poniżej 2. Dostał tabletki i po pol roku wszystko wróciło do normy. Z takimi wynikami nam powiedziano ze cieżko o naturalne zapłodnienie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Na drugim forum jest dziewczyna ktora wlasnie zaszła w ciąże naturalnie z 200.000 plemników na ml. Czyli prawie nic. Takze wszystko jest możliwe. :) dziewczyna mówi ze to cud!

dzięki za odpowiedz, mój bierze ANDROVID ale nie wiem czy to nie za mało ..
Mojemu gin zalecił Profertil. U nas jest mała ruchliwość.

pegas gratuluję ! oh jak ja bym chciała być czerwcówką :)

przepraszam że nie nadążam ale tylko w pracy mogę wchodzić na forum tak nie mam kiedy.
Powiedzcie czy brałyście duphaston w ciąży? ja w pierwszej tak w drugiej nie i boje sie że to mogło być powodem poronienia. Teraz chce od razu zacząć brać jak zobaczę dwie kreski.

itii, post: 14381480, member: 115892"]pegas gratuluję ! oh jak ja bym chciała być czerwcówką :)

Progesteron 21-23dc się robi :)
A dokładnie to 7dpo. Bo niekiedy owu moze byc np w 20dc wiec wtedy nie robimy w 21-23dc tylko za 7 dni po owu, czyli w 27dpo.

Fabimama, post: 14381669, member: 133785"]A ja się tyle napisałam do.każdej z osobna i dupa! !! Telefon mi padł wszystko sie skasowalo.... ehh ja jak głupia dziś zrobiłam test... biel vizira. 26dc.

Czyżby już były 3 czerwcowki??? Spark kiedy powtarzasz ten test??? A chłopak ma rację - niepoddawac się !
Fabi ja tez 26dc. Jesli @ jakims cudem aie nie pojawi to czwartek/piatek. Ale naprawde czuje sie okresowo i naprawde sie nie poddaje ; D

reklama
Do góry