Martusia1991
Fanka BB :)
Ja robiłam test zakupiony w drogeri i nic. Kolejny 10 ... i są 2 kreseczki :-) powodzenia !Nadal trzymamy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja robiłam test zakupiony w drogeri i nic. Kolejny 10 ... i są 2 kreseczki :-) powodzenia !Nadal trzymamy
No to chyba możemy gratulowaćTest którego użyłam to ten najbardziej czuły 10 . Mam nadzieję że test się nie myli ...
No to chyba możemy gratulować
Sama jestem w szoku dlatego pytam Was . Owulka była szybko bo w 10 dc . Dziś jest mój 23 dc . Wczoraj zrobiłam z głupoty owulacyjny test i wyszedł pozytywny zglupialam ... ale wyczytałam że niby owulacyjne wykrywaja wczesna ciaze ... dziś ok 15 ciazowy i taki oto efekt
Ja bym poczekała właśnie dla pewności.Dziękuję kochane za pomoc czyli mogę poinformować męża że nareszcie się udało ? Czy poczekać do dnia miesiaczki tak dla pewności ... ?
Może dla pewności poczekajDziękuję kochane za pomoc czyli mogę poinformować męża że nareszcie się udało ? Czy poczekać do dnia miesiaczki tak dla pewności ... ?
Jest to dopiero 3 cykl starań... dwa poprzednie robiłam testy owulacyjne, mierzyłam temperature i nic ... załamamlam się trochę . Ale dałam sobie ostatnia szansę. Miałam już rezygnować z testów owulacyjnych i tempki...Martusia1991 Który cykl się staracie?