reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Cześć dziewczyny, witaj Patrycja.
Ja też nie potrafię niestety nie myśleć. Zobaczymy co będzie ale testować mam zamiar najwcześniej za tydzień. A jakbym chciała wcześniej to proszę kopnijcie mnie w tylek.

Postanowiłam, że jeśli nie zaskoczylismy w tym cyklu to w następnym robię przerwę. Trochę po to żeby wyluzowac a właściwie dlatego że będziemy mieli przyjezdnych gości. My musimy chodzić do pracy a synek będzie miał wakacje i przyjeżdża moja ciocia że swoją wnuczka i mężem. Także z taką ilością osób w domu chyba nie damy rady zmajstrowac bejbika [emoji16].

Jutro aktualizujemy tabelkę. Kto ma nowe dane to proszę możecie już pisać.

Buziaki.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Lux gratuluję synka.
A kto ma ochotę na fioletowa fasolkę? Mniami.
Mój mnie zdolowal,bo chce w poniedziałek znów jechać w delegację...niby tylko na 2 tygodnie ale to akurat wypada w owu....a sierpniu wesele kuzyna i znów dupa...dziś dostałam receina steryd i Glucophage a ten ma to gdzieś.
Poryczałam się w pracy. I tyle.

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

image.jpeg

Załączniki

• image.jpeg
    image.jpeg
    742,3 KB · Wyświetleń: 380
Dziewczyny czy wyszła wam kiedy taka druga kreska? Jesli oczywiście ja widzicie ? Wczoraj robiłam test nic nie było dzis nie z porannego robiłam po 5 min nie było nic zostawiłam wrocilam za pol h i takie cos. Wiem juz ze nie czyta sie testów po czasie. Jednak trochę rozbudza nadzieje. Okres mam biec gdzieś za 4-5 dni dopiero

Siwa u mnie możesz napisać 7 cykl, termin @ 10.08.Też już szybko testu nie będę robiła.Nie mam żadnego w domu wiec nic mnie nie bedzie kusilo.
gabis, kulka my to mamy przekichane z tymi staraniami.Co się musimy nagimnastykowac, żeby się udało.Dlaczego jednym kobietom zajmuje to chwilkę a inne muszę się tak męczyć.Ja co chwilę widzę kobiety w ciąży i zastanawiam się jak one to robią ze są, zadaje sobie pytanie co ja robię źle.Wiem ze nie znam historii tych kobiet, może starały się trochę.Ale ostatnio to multum tych ciężarnych spotykam na swej drodze.

Kulka ja się nie znam na testach.Mi tylko 2 razy w życiu test pokazał 2 kreski-pierwszy raz 1- dzień przed terminem, drugi raz 4 dni po terminie.Kreski były wyraźne w obu przypadkach.Tak mi zawsze wychodziła 1 krecha.Ja kiepsko widzę z telefonu, jakis cień chyba tam jest.może coś tam się wykluje u Ciebie.Ja zawsze wyrzucam testy do kosza po 7 minutach.

reklama
Kulka może to być cień, a może tylko fabrycznie wychodzi rowek po czasie. Lepiej zrobić test za te 3,4 dni z porannego moczu. Będę trzymać kciuki :)

Do góry