olka11135
Fanka BB :)
To
No to ja mam kiepskie owulacje według tej Pani
Ja tez I 4 ciaze z tego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To
No to ja mam kiepskie owulacje według tej Pani
No zobaczymy w piątek progesteron 7 dni po owulacji w tamten piątej było ciałko żółte.Ja tez I 4 ciaze z tego
Ja mam córkę z 25 marca, baranek A ja z 26 marca więc nasz tatuś Wodnik ma z nami przekichane czasemPrawdę mówiąc córka by się nie ucieszyła jakbym wtedy rodziła co jej urodziny a jakby do tego była dziewczynka to by się do mnie przestała odzywać Cały czas mówi że tylko ona może być dziewczynka w rodzinie i lwicą A co najlepsze mam dwóch chłopców z marca więc byłby niezły kwartet
ja tez marcowa ale ryba , partner z córa ryby z lutego , syn za to listopadJa mam córkę z 25 marca, baranek A ja z 26 marca więc nasz tatuś Wodnik ma z nami przekichane czasem
To mój tak me serioTo ja jestem odwrotnością - zanim coś kupię to leży w koszyku parę miesięcy i się zastanawiam czy na pewno potrzebuję ogólnie nie lubię mieć dużo przedmiotów. Mam np jedną torebkę, którą noszę aż się zniszczy. Albo np. jedne takie główne buty do pracy, na zakupy etc i w nich chodzę dzień w dzień aż się zniszczą.
umowa!
Ja bym się spytala, czy mogę wysyłać takie rzeczy. Rozmowa to podstawa.
Mój też…To mój tak me serio
Pokaz zdjęcie, ja jestem mistrzem w ujo cieniachA, i oczywiście zrobiłam rano test. Kompletnie nic na nim nie ma, ale ja widzę kreskę, bo jakżeby inaczej …
Proszę bardzo. Tylko zdjęcie zrobione po czasie chwilęPokaz zdjęcie, ja jestem mistrzem w ujo cieniach