reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
reklama
mi okres powinien przyjść jutro- pojutrze i pewnie przyjdzie. Nie wierzę, że nagle mogłoby się udać. Objawów nie mam swoich typowych na ciążę ani na okres. Tylko mega zgaga i pocę się jak baba w menopauzie. Dla mnie to podwójnie trudne, bo jeśli teraz nic to przerywamy i chyba idę od września do tej pracy. Ciężko mi się pogodzić, że nic z tego :( chyba to będzie pierwsza miesiączka z płaczem. Już mi słabo na samą myśl

Ja tak jak ty , jak teraz nie wyjdzie w tym miesiącu to pauzuje , muszę się ogarnąć , wrócić do pracy od września na pełny etat i odpocząć od tego wyścigu szczurów . Wiem że dałam sobie szanse i następne starania przewiduje w grudniu albo po nowym roku .

Pytanie do dziewczyn ktore używają lub używały testów elektronicznych clearblue . Czy one są wiarygodne , czy wykrywają wczesnà ciąże ? Może któraś z was ma jakiś doświadczenie z nim ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry