Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mysle, ze w czwartek... Wczesniej sie boje tesciowa mowi, ze bardzo schudlam, a ja czuje sie jak pilka. Siadam i sie wyprostować nie mogeKiedy test powtarzasz?
Raczej bedę testować po 9 lipca , nie chcę jak ostatnio jak wariatka latałam po testy od sklepu do sklepu i testowałam co 2 dzień i jedyne co wyszło to rozczarowanie . I tak nie ma nadzieji że w ogole się udało także bezsensu żebym robiła . A ty kiedy testujesz ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja bede testować juz na dniach. Jakby był cien to szybko lecę na betę i do gina po leki, bo w sobotę wyjeżdżam na wakacje.
Nie kus...[emoji14]Myślisz że może już pojawić się cień 6 dni do miesiaczki ?
hej, jak dodałaś ten suwaczek ile się starasz?A powiem Wam, ze dopiero dzisiaj ogarnelam, ze za miesiac mam wesele strasznie szybko...
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Myślisz że może już pojawić się cień 6 dni do miesiaczki ?
Grzebalam w ustawieniach suwaczkow na forum, bodajze jeden byl taki, który mozesz zmodyfikowac i wpisac co Ci sie podobahej, jak dodałaś ten suwaczek ile się starasz?