reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Raczej bedę testować po 9 lipca , nie chcę jak ostatnio jak wariatka latałam po testy od sklepu do sklepu i testowałam co 2 dzień i jedyne co wyszło to rozczarowanie . I tak nie ma nadzieji że w ogole się udało także bezsensu żebym robiła . A ty kiedy testujesz ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja bede testować juz na dniach. Jakby był cien to szybko lecę na betę i do gina po leki, bo w sobotę wyjeżdżam na wakacje.

Myślisz że może już pojawić się cień 6 dni do miesiaczki ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jutro to jesZcze raczej nie, ale jesli ten cykl byłby udany to chce wiedzieć na przyszłość kiedy u mnie organizm pokazuje ciąże. Wiedziałabym wtedy na przyszłość. Dlatego tez ja robię tak szybko testy zeby miec komplet danych. Jakbym pominęła jeden dzien to bym potem myślała czy przypadkiem w dzień pominięty tez nie byłoby juz cienia. A mnie te testowania tak nie dołują bo po każdym mowię sobie ze jeszcze pewnie za wcześnie. A dzien przed @ jestem juz przygotowana po tych kilku testach ze nic z tego, wiec rozczarowanie jest mniejsze bo rozłożone na kilka dni, a nie jeden wielki strzał w dzien @.

reklama
Do góry