reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Czesc Wszystkim:) moge sie dolaczyc?:)
Ja czekam na pierwszy okres po poronieniu(30 maj). A tak naprawde to nie czekam wcale:) Zaczelismy juz z mezem sie starac. Tak naprawde nie wiem kiedy mialabym miec ten okres ale jak nie przyjdzie do 4 lipca to robie test...
Ja tak zaszłam 2 razy zaraz po poronieniu. Okres nie zdążył przyjść. Niby zaraz po poronieniu płodność najwyzsza, jak po porodzie. Poronienie samoistne czy lyzeczkowanie?

reklama
Witam nowe forumowiczki!
Cluue, serdecznie gratuluję dwóch kreseczek.

Iza, też postanowiłam testować w sobotę, jak @ nie przyjdzie. Kalendarz oblicza mi @ po 28 dc a ja mam cykle 27 dniowe, więc @ powinna być w sobotę. Aczkolwiek wydaje mi się, że już czai się za rogiem
:realmad:i. Piersi przestały boleć, za to plecy bolą typowo małpowo. Także może lipiec dla mnie będzie tym szczęśliwyml:-) :)

No j
Witam nowe forumowiczki!
Cluue, serdecznie gratuluję dwóch kreseczek.

Iza, też postanowiłam testować w sobotę, jak @ nie przyjdzie. Kalendarz oblicza mi @ po 28 dc a ja mam cykle 27 dniowe, więc @ powinna być w sobotę. Aczkolwiek wydaje mi się, że już czai się za rogiem
:realmad:i. Piersi przestały boleć, za to plecy bolą typowo małpowo. Także może lipiec dla mnie będzie tym szczęśliwyml:-) :)
Ja Powinnam tez w sobotę dostać. Także czekam , brzuch z przerwami mnie boli. Piersi wsumie bola jeszcze ale nie tak jak ostatnio ze w nocy się budzilam ze strasznym bólem, takim ciągnięciem. Tym razem wogole inaczej bola,chwilami czuje pieczenie , ciągnięcie albo jakby gorące były ale po chwili przechodzi. Tak czy inaczej trzymam za ciebie kciuki &&& i za siebie również . A może jednak się nie pojawi.

No j

Ja Powinnam tez w sobotę dostać. Także czekam , brzuch z przerwami mnie boli. Piersi wsumie bola jeszcze ale nie tak jak ostatnio ze w nocy się budzilam ze strasznym bólem, takim ciągnięciem. Tym razem wogole inaczej bola,chwilami czuje pieczenie , ciągnięcie albo jakby gorące były ale po chwili przechodzi. Tak czy inaczej trzymam za ciebie kciuki &&& i za siebie również . A może jednak się nie pojawi.
Tego samego życzę Tobie! Żeby wredne @ przyszły dopiero za 10 miesięcy:wink:

Mi też już brak przeczuc ze jednak wyszło. Już dzisiaj brzuszek pobolewal jak na @, także coraz bliżej. Ja to rano z jakims katarem wstalam , a do tego od 2 dni mam opryszczke na ustach, to jakaś masakra. Zawsze miałam ale pora zimowa, a teraz z skad się wzięła to nie mam pojęcia. Zostało mi jeszcze 5 dni . Czas się dluzy strasznieeee.
A może ta opryszczka to właśnie znak i trzeba mieć dobre przeczucia. [emoji4] U mnie w pierwszej ciąży pojawiła się afta, mąż kupił maść, ale na ulotce była informacja żeby nie stosować w ciąży, więc odmówiłam przyjęcia. [emoji6] mąż popukał się w głowę, bo tydzień do @, pierwszy cykl starań. Zrobiłam test i negatywny. Mimo wszystko nie użyłam maści i powtórzyłam test za kolejne dwa dni. I co? Synek w lipcu kończy 3 lata, a maść została, nie rozpoczęta na pamiątkę. [emoji4] Wierzcie do końca. Każdej z nas się uda. [emoji4]

reklama
Hej poproszę o zmianę.

Kolejny termin to 28.06 [emoji5]

Gratuluję dwóch kreseczek.

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Do góry