W 33, czyli w dniu okresu, musiałabym miec bardzo pozno owu...Karola a w którym dc robiłaś test? Może jeszcze za wcześnie było.
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W 33, czyli w dniu okresu, musiałabym miec bardzo pozno owu...Karola a w którym dc robiłaś test? Może jeszcze za wcześnie było.
Przyjdzie czas, że każdej się udaA ja mam nadzieje ze w tym miesiącu i mi wyjdzie. Ale będę się starała wcześniej nie testować, będę czekac ile się da. Hehe
chcesz powtorzyc test?Mnie tam by sie nie chcialo...
Szyjka calkiem sie cofnela. Piersi nie mieszcza sie w cyckonoszach... A tu nic, ani kreski, ani @!oszalec mozna
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Tak, ale chyba jutro z samego ranka...chcesz powtorzyc test?
Agniesiak witaj!
Leniwy niedzielny poranek [emoji4] To lubię! U mnie ostatnio czasu brak. Przez tydzień była u mnie teściowa, więc troszkę pozwiedzaliśmy, pogrillowaliśmy i poodpoczywaliśmy. Dwa weekendy na wyjeździe, więc wczoraj było co robić. Utyrałam się, ale ogród okiełznany!
Wczoraj chyba miałam ovu. Strasznie kłuło mnie podbrzusze. Choć gdyby patrzeć na kalendarz to na ovu za wcześnie, aleszyjka już trzeci dzień otwarta, więc pewnie coś się poprzesuwało. I tu pytanie do dziewczyn, które brały dupka - czy miałyście po nim bolesną albo bardziej wyczuwalną ovu?
Dokładnie.. każdej z was się uda zobaczcie na mnie dzialajcie trzymam kciuki!Przyjdzie czas, że każdej się uda
Trzymam kciuki za Was wszystkie
U mnie ten cykl bardzo dziwny, nie miałam objawów owulacji, robiłam testy owu i już się martwiłam że jej nie będzie, a tu wczoraj na teście owu dwie kreski!!! Przyszła spóźniona, staranka były więc teraz już tylko czekam
Miłej niedzieli dziewczyny
Karola zrób jeszcze jeden test.. różnie to bywa . jaka miał czułość tamten ? Może owu się przesunela...
Trzymam kciuki!Inga u mnie też wczoraj była. Dla odmiany - za wcześnie. A zatem pozostaje trzymać kciuki [emoji4]
Karola mam nadzieję, że jutrzejsze testowanie wszystko wyjaśni! Trzymam kciuki!
Jasne że tak! Witamy!!!!Hej dziewczyny :* można dołączyć ? W maju z narzeczonym zaczelismy pierwszy cykl starań no i teraz czekam na wtorek moj dzien wielkiego testowania to bedzie 28dc @28/29 dc. Już najchętniej dzisiaj bym zrobiła tescik oszalec mozna z tej niepewnosci
to bede trzymac kciuki!