reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Karola.2 równiez bede trzymac kciuki za twoje testowanko:p przejrzałam wlasnie killa stron wstecz i gratuluje wszystkim ktorym sie udało :* a trzymam kciuki za pozostałe :) Febimama dziękuje za powitanie ;) mam nadzieje ze dołącze do Ciebie i rowniez bede miec wtedy termin na luty :)
U mnie było wielkie zaskoczenie... spisalam ten cykl na straty.. bardzo dużo nerwów przed komunią synka było a później sobie wmawialam ze mam objawy ciąży... a tu jednak tooo ; )

Mężu już wieczorem świra dostawał... co trzeba kupić.. ze łóżeczko wózek itp. czy napewno mogę lecieć samolotem .. dwie mój kochany; )

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja nie wyczuwam wcale owu a biore często dupka w drugiej fazie cyklu.

Ja czuję ovu tylko w niektórych cyklach. W poprzednim cyklu nie czułam. W drugiej fazie brałam dupka. A wczoraj bardzo silne kłucie. Ale w takim razie pewnie dupek nie ma z tym za wiele wspólnego.

Febimama wychodzi na to ze z zaskoczenia najlepiej :D ja to codziennie sie zastanawiam co tam w srodku brzuszka sie wyprawia :) czy to @ czy moze jednak sie udało :p my za to z narzeczonym juz wiemy gdzie kupimy wyprawke dla dzidzi a nie wiadomo czy bedzie :p znalazlam na facebooku super sklep gdzie wszyscy go chwalą i mają cała wyprawke od wozka 3in1 po smoczek itp w cenie 1999zl lub 2399zl w zaleznosci jaki model wozka sie wybierze :) powiem ci ze moja kolezanka w obu ciązach latała samolotem bo z męzem mieszkaja w irlandii i wszystko bylo dobrze :) jesli lekarz nie widzi nic niepokojącego to mozna latać smialo :) ja znowu jade od 1 lipca do 12 za granice autokarem i gdyby teraz zaskoczyło to mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze :p aleee sie rozpisalam ;)

U mnie było wielkie zaskoczenie... spisalam ten cykl na straty.. bardzo dużo nerwów przed komunią synka było a później sobie wmawialam ze mam objawy ciąży... a tu jednak tooo ; )

Mężu już wieczorem świra dostawał... co trzeba kupić.. ze łóżeczko wózek itp. czy napewno mogę lecieć samolotem .. dwie mój kochany; )

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Można latać samolotem w ciąży. Moja siostra w dwóch ciazach latałam do 32tyg coś takiego. Oczywiście jeśli wszystko jest wpozadku. U nas dzisiaj piękna pogoda. Od rana gorąco. Po obiadku wybieramy się cała rodzina nad jeziorko. Trzeba się troszkę zrelaksowac. Dzieciaczki juz się doczekać nie mogą. Życzę wszystkim Miłego Dnia.

reklama
Do góry