Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
asia669 a to pewnie moja@ robi mi jakiegoś psikusa hehe najpierw się wyciszy a potem da mi popalic
Wiesz staram się ich troszkę tłumaczyć ze dla nich też to jest trudne i się denerwuja bo wiedzą że muszą stanąć na wysokości zadania A nie zawsze się to udaje. ...Ale oni powinni bardziej rozumieć nas. ..latanie po lekarzach i lykanie mnóstwa leków tez nie bywa za przyjemne.....Hejka! Mój mąż już mnie od rana wkurzyl. Z takim niechceniem powiedział że znów zacznie się maraton . Odechciewa się staram z takim jego podejściem .
U mnie leje , miłego dnia
Napisane na SM-G361F w Forum BabyBoom
U mnie też padają takie stwierdzenia. To chyba normalne. Faceci też mają presję i ciśnienie z tym związane. Nie martw się[emoji9]Hejka! Mój mąż już mnie od rana wkurzyl. Z takim niechceniem powiedział że znów zacznie się maraton . Odechciewa się staram z takim jego podejściem .
Hejka! Mój mąż już mnie od rana wkurzyl. Z takim niechceniem powiedział że znów zacznie się maraton . Odechciewa się staram z takim jego podejściem .
A tak poza tym to u mnie czoło wysypane w krosty- czyli pewnie z ciąży nici. Typowy objaw na @
Napisane na SM-G903F w Forum BabyBoom
Ja miałam tak z chłopcami że cera idealna[emoji21]ale takie objawy tez maja podloze ciążowe nie raz wiec poki co nie trać nadziei juz nie raz bylo tu napisane póki @ nie ma jest nadzieja