reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Witam środowo.
Wow dziewczyny jak wy dużo piszecie no i takie wolne z was kobiety, nie pracujecie chyba, skoro o takich godzinach macie możliwość klikać, no chyba że z pracy hihihihi.
Ja zwlekłam się z wyrka ledwo, nadal słaba jestem, jakieś paskudztwo ten wirus, co mnie dopadł.

Co do witamin to ja niezbyt wyedukowana jestem. Staram się zdrowo odżywiać i raczej nigdy nie szłam w suplementy.

Jak długo starałam sie o dziecko po poronieniu, to zaczęłam łykać tabletki ze Spiruliny i po 2 miesiącach zaszłam w ciążę z udanym finałem. Do dziś nie wiem, czy to zbieg okoliczności, czy jednak ona mi uzupełniła jakieś niedobory.
Spirulina i Chlorella to naprawdę świetne źródło witamin i mikroelementów, a do tego naturalne w 100%

Polecam.
Poczytam :) może to lepsze chociaż ja nigdy wcześniej się nie staralam w drugą ciążę w pierwszym cyklu zaszlam z Olimp ale też nie wiem czy to jego zasługa :)

Co do gulaszu to też z łopatki przeważnie robię :)

Ją kobieta nie pracująca K dosyć dużo zarabia ale ja szukam cały czas czegoś nawet na pół etatu bo chcę wyjść do ludzi a nie ciągle w tym domu już czasami dość mam :)

Witam kolejne staraczki
oj ja bym w domu nie wysiedziala, na glowe bym dostala, kiedys siedzialam rok, myslalam, ze oszaleje, zycze byc szybko cos znalazla

lux na szczęście okazało się że fałszywy alarm. Kilka dni mnie pobolewał ale tak delikatnie. Na razie mam obserwować co będzie się dalej działo bo nie ma się do czego przyczepić :) a dziś już mnie nie boli :)

Luxuorius szukam od kad Zuzia 18msc skończyła i albo dorywczo robiłam albo na czarno albo staż ... Widziałam u nas w sklepie ogłoszenie ale chcą na dwie zmiany i tu już dupa bo K ma 4 zmiany i nie będzie miał jej kto do przedszkola zaprowadzac bo odbierać to babcia by mogła

Yesenia z Lubina jestem a nie Lublina :) więc niestety nie pomogę :(

Ja pracująca, ale z domu. Komputer mam cały czas włączony do godziny 16, więc zerkam sobie w wolnych chwilach na forum :)
Zaraz idę nastawić pralkę i zmywarkę. A w przerwie między pisaniem maili poprasuję trochę :)

Lux co sprzedajesz w tym sklepie?

lux na szczęście okazało się że fałszywy alarm. Kilka dni mnie pobolewał ale tak delikatnie. Na razie mam obserwować co będzie się dalej działo bo nie ma się do czego przyczepić :) a dziś już mnie nie boli :)
a mi sie ropa zniera nad zebem i naprawde musze juz z tym isc, bo se szkod narobie, prace masz tam gdzie mialas?

reklama
Luxuorius szukam od kad Zuzia 18msc skończyła i albo dorywczo robiłam albo na czarno albo staż ... Widziałam u nas w sklepie ogłoszenie ale chcą na dwie zmiany i tu już dupa bo K ma 4 zmiany i nie będzie miał jej kto do przedszkola zaprowadzac bo odbierać to babcia by mogła

Yesenia z Lubina jestem a nie Lublina :) więc niestety nie pomogę :(
no jak na zmiany to lipa, ja mam od 9 do 17 i to sa fajne godziny

Do góry