Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My ostatnio przestaliśmy mieć ochotę spotykać się z ludźmi. Sezon się zaczął, a mynzamiast wyjść do ludzi na wiosnę, to coraz bardziej zamykamy się w domu.u mnie jest jest tak, ze bratowa rodzi na dniach,ale ja sie ciesze i czekam na mloda, natomiast moja pierwsza ciaza zweryfikowala moje znajomosci, wiele kolezanek jak sie dowiedzialo o ciazy to przestalo sie odzywac
u mnie szwagierka nie toleruje naszych staran-zaznacze, ze ma dziecko ale jej facet nie chce drugiego i na mnie to sie odbija, bo ja sie staram a ona nie...My ostatnio przestaliśmy mieć ochotę spotykać się z ludźmi. Sezon się zaczął, a mynzamiast wyjść do ludzi na wiosnę, to coraz bardziej zamykamy się w domu.
Kilka koleżanek, które zaszły w ciążę przestały się odzywać. Powiem szczerze, że byłam w szoku, bo pomyślałam, że tak będzie. Ale nie że tak szybko. Dosłownie ciąża, parę dni i cisza. Koniec kontaktu.
Ech... Z rodziną to najlepiej na zdjęciu niestety... U nikt z rodziny poza moją mama i siostrą nikt nic nie wie. I niech tak zostanie...u mnie szwagierka nie toleruje naszych staran-zaznacze, ze ma dziecko ale jej facet nie chce drugiego i na mnie to sie odbija, bo ja sie staram a ona nie...