Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie mam wcale...Ja mam Pcos i rzeczywiście jest tak ze sa pecherzyki ale niedojrzałe.
Jesli nie pękają to zespół LUF
To idę sie napić winka
Ja nie mam wcale...
A bromergon? Przywraca owu ponoc...Nie mam pojęcia, zwyczajnie nie mam owulacji... Yhh.
Jesli sie nie mylę to nie musisz podpisywać żadnego porozumienia. Ale mogą chcieć zebys podpisała potwierdzenie ze wręczyli ci to pismo. Bo ważna jest data wręczenia.A może któraś z Was zna się na prawie pracy. Chodzi o to czy jeśli dostanę wypowiedzenie z przyczyna czy bez przyczyny zwolnienia to czy muszę je od razu podpisać? Czy mogę wziąć do domu przeczytać i oddać za dzień lub dwa?
I czy jest jakiś sens iść po poradę do prawnika w razie jakby nie było podanej przyczyny?
Nom, takze to na razie nic nie znaczy - choc nie miałam na wczesniejszych testach takiego cienia w tym cyklu.Bertha cień może jest, może nie.
Mam spaczenie od starań i zawsze coś widzę.
Ale tak na marginesie to w wielu testach jak się podswietli to widać gdzie ta druga kreska być powinna.
Ojej.. ile brałaś tego clo? Moze juz napisałaś a ja nie doczytałam.Ja już po wizycie.... Czekałam 1.45 żeby dowiedzieć się, że endometrium 2mm, jajniki puste... (Leki nic nie dają).