reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Bertha pokaz mam wprawę :)

Gdyby ten cien udało sie uchwycić na zdjęciu to nie miałabym watpliwości. :) takze myśle ze ja sie po prostu doszukuje nieistniejącego :)

Ale spróbowałam zrobić zdjęcie z podświetleniem i to co ja widze to można sie tutaj doszukać. Ale nie wiem czy to widzisz i czy to cokolwiek znaczy.

Zdjęcie sie nie wstawia. Spróbuje w osobnym poście

reklama
Próba dodania zdjęcia. Niestety przez przeglądarkę, z aplikacji na telefonie nie działa.

Załączniki

• image.jpeg
    image.jpeg
    446,5 KB · Wyświetleń: 91
No negatyw, a ja próbuje sie doszukiwać

Załączniki

• image.jpeg
    image.jpeg
    178,1 KB · Wyświetleń: 75
  • image.jpeg
    image.jpeg
    114,9 KB · Wyświetleń: 87
Acha, no i powiedzial ze nastepna wizyta za miesiac jak zajde, wiec zapytalam kiedy przyjsc od pozytywnej bety i czy brac luteine albo duphaston. To powiedzial ze 3 tyg. po pozytywnej becie [emoji20] bo i tak wczesniej nic nie bedzie widac i zeby nic nie brac bo na tak wczesnym etapie to nic nie pomoze [emoji848] ale juz mu nic nie mowilam ze kolezanki z forum biora (wlasnie to) na podtrzymanie [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A może któraś z Was zna się na prawie pracy. Chodzi o to czy jeśli dostanę wypowiedzenie z przyczyna czy bez przyczyny zwolnienia to czy muszę je od razu podpisać? Czy mogę wziąć do domu przeczytać i oddać za dzień lub dwa?
I czy jest jakiś sens iść po poradę do prawnika w razie jakby nie było podanej przyczyny?

reklama
Witam dziewczyny ponownie. zarejestrowałam nowe konto pod nickiem Aquarelka po czym uświadomiłam sobie że na babyboom udzielałam się w ciąży z moją pierwszą córką pod Nickiem Vanilia, więc jestem:)

Kolekcjonerka rewelacyjne wieści, najlepsze są takie niespodzianki których się nie spodziewamy:D:D
Marbia wiem że łatwo się mówi nie martw się, nie da się nie martwić, tym bardziej że już swoje przeżyłaś. Trzymam mocno kciuki za pozytywne USG.
Inga cudnie że zobaczyłaś serduszko, najpiękniejszy widok świata. Pamiętam z moją córcią jak pierwszy raz zobaczyłam bijące serducho to tak naprawdę dopiero wtedy sobie uświadomiłam że mam w brzuchu małego człowieka:D
Koko a może mimo negatywnego testu wcześniej, jednak coś się u Ciebie wykluło. Testujesz jeszcze przed wakacjami?
Bertha ja widzę ten Twój cień cienia na teście, ale po dogłębnym wpatrywaniu. :p Trzymam mocno

U mnie dzisiaj niestety @. Nie nastawiałam się bo to dopiero nasz pierwszy cykl starań, chociaż z pierwszą córcią właśnie staraliśmy się tylko jeden cykl8-) Zbyt dużo szczęścia byśmy mieli.
Patrzę z optymizmem w drugi cykl:happy2:

Do góry