reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ja po pracy, zmierzam do gina po receptę na siofor, niech przy okazji sprawdzi moje endometrium, jestem ciekawa czy winko pomogło czy pije je tak sobie, żeby pić :p

Ja wlasnie jestem po pracy i siedze w kolejce do gin. Mam wyniki, ciekawe co powie i czy cos przepisze. Przede mna jeszcze 3 wiec pewnie murowane siedzenie do 18.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wlasnie tu byla sylwia gruchala z dzieckiem. Weszla tylko do poloznej, pogadaly sobie i powiedziala ze do doktora przyjdzie pozniej bo jest duza kolejka. Moze moj gin. jednak nie jest taki zly. Bo ja stac na prywatne wizyty i by wybrala kogos innego a nie na nfz.

Wiecie co, ćmi mnie podbrzusze dzisiaj i po pracy zrobiłam jeszcze raz sikanca. Obiektywnie rzecz biorąc negatyw. Ale oczami staraczki ja tam widze czający sie cien :) no zobaczymy jutro rano. Jak jutro tez bede go widziała (nie tylko oczami wyobraźni ;)) to pójdę na betę

Ostatnia edycja:
Ja juz po wizycie. Wyniki wszystkie w normie. Pomimo bety 15 to nie ma zwiazku z wynikami. Dla pewnosci mam powtorzyc za tydzien czy spadla do 0. Nic nie przepisal. Kazal zachodzic jak najszybciej[emoji6] Na koniec zapytal czy cos jeszcze potrzebuje. To powiedzialam ze za miesiac zajsc w ciaze [emoji6] a on: a z tym to prosze z mezem zagadac [emoji23][emoji23][emoji23]

Ja juz po wizycie. Wyniki wszystkie w normie. Pomimo bety 15 to nie ma zwiazku z wynikami. Dla pewnosci mam powtorzyc za tydzien czy spadla do 0. Nic nie przepisal. Kazal zachodzic jak najszybciej[emoji6] Na koniec zapytal czy cos jeszcze potrzebuje. To powiedzialam ze za miesiac zajsc w ciaze [emoji6] a on: a z tym to prosze z mezem zagadac [emoji23][emoji23][emoji23]

Hehehehe, dobre :D

reklama
Do góry