Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jest, jestOd razu czuć od ciebie moc! [emoji4] Czytam i wiem, że jest lepiej. [emoji4] Ja po zajściu w pierwszą ciążę przestałam mierzyć temperaturę, zapisywać wszystkie możliwe objawy, wygląd śluzu itd. ,ale u mnie z kolei wywołuje to lekki stres, tak jakbym nie przygotowała się należycie do starań. Takie uczycie jak przed egzaminem, kiedy wiem że nie ogarnęłam całego materiału.
Fajne uczucie, no nie?Ja się budzę rano i szukam termometru pod poduszka. Dopiero po chwili przypominam sobie, że go wyrzuciłam i mogę iść normalnie do toalety, zrobić kawę, bez notowania i sprawdzania.
Jest super
Skoro robiony kilka dni temu, to miał prawo być negatywnh. Trzymam kciuki żeby @ nie przyszla. [emoji4]Gratuluję pozytywnych testów.
Trzymam kciuki za kolejne staraczki.
Ja czekam na @ zapowiedziała się na dziś, ale na razie cisza.
Robiłam test kilka dni temu wyszedł negatywny więc musi przyjść byle szybko, bo w piątek czas jechać na wakacje.
Pasek jeśli chodzi w pasjach jest ok myślęSpark tak super uczucie i nawet w dupie mam to, że nie ma czasu na bzykanko
A w ogóle szukam pomysłu na prezent dla dziadka na 80urodziny. Jakieś dobre perfumy? Mogą być czy niezbyt? Skórzany pasek? Nic mi do głowy nie przychodzi