reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Od razu czuć od ciebie moc! [emoji4] Czytam i wiem, że jest lepiej. [emoji4] Ja po zajściu w pierwszą ciążę przestałam mierzyć temperaturę, zapisywać wszystkie możliwe objawy, wygląd śluzu itd. ,ale u mnie z kolei wywołuje to lekki stres, tak jakbym nie przygotowała się należycie do starań. Takie uczycie jak przed egzaminem, kiedy wiem że nie ogarnęłam całego materiału.
Jest, jest :D
Ja na całe szczęście nie mam poczucia, że nie zrobiłam wszystkiego, robiłam wieeeele miesięcy i nic, więc po co męczyć się psychicznie? :D
Powodzenia dla Ciebie !!! :)))

Ja się budzę rano i szukam termometru pod poduszka. Dopiero po chwili przypominam sobie, że go wyrzuciłam i mogę iść normalnie do toalety, zrobić kawę, bez notowania i sprawdzania.
Jest super :p
Fajne uczucie, no nie? :D
Ja ostatnio odsunelam łóżko, żeby poodkyrzac, a tam termometr :D niech tam sobie leży :p

Gratuluję pozytywnych testów.
Trzymam kciuki za kolejne staraczki.
Ja czekam na @ zapowiedziała się na dziś, ale na razie cisza.
Robiłam test kilka dni temu wyszedł negatywny więc musi przyjść byle szybko, bo w piątek czas jechać na wakacje.

Gratuluję pozytywnych testów.
Trzymam kciuki za kolejne staraczki.
Ja czekam na @ zapowiedziała się na dziś, ale na razie cisza.
Robiłam test kilka dni temu wyszedł negatywny więc musi przyjść byle szybko, bo w piątek czas jechać na wakacje.
Skoro robiony kilka dni temu, to miał prawo być negatywnh. Trzymam kciuki żeby @ nie przyszla. [emoji4]

Spark tak super uczucie i nawet w dupie mam to, że nie ma czasu na bzykanko :p

A w ogóle szukam pomysłu na prezent dla dziadka na 80urodziny. Jakieś dobre perfumy? Mogą być czy niezbyt? Skórzany pasek? Nic mi do głowy nie przychodzi :)

Spark tak super uczucie i nawet w dupie mam to, że nie ma czasu na bzykanko :p

A w ogóle szukam pomysłu na prezent dla dziadka na 80urodziny. Jakieś dobre perfumy? Mogą być czy niezbyt? Skórzany pasek? Nic mi do głowy nie przychodzi :)
Pasek jeśli chodzi w pasjach jest ok myślę :)
Ciężko kupić coś starszym osobom :)

Agnesis a może jakaś fajna koszula, sweterek, pasek też ok,może portfel.

Dziewczyny nie powtarzam testu, w następny piątek ginekolog, wytrzymam tyle.
W pracy mi się super układa, dostałam zasłużony awans. Czekam na papiery do podpisania, potem mogę już zaciazyc. Jak teraz to nie ciąża to odloze starania o pół roku. Zacznę po nowym roku. Może zdarze przez ten czas prawko zrobić ;)

Muszę pogadać z innymi, może na coś razem się szarpniemy ;)

Motylkowa ja urodziłam w marcu, a w czerwcu zdałam prawko ;)

reklama
Agnesis ja byłam na 70 urodzinach wujka mojego męża i od swoich wnuków dostał 70 kuponów dużego lotka :-) w drewnianej skrzyneczce, bardzo się ucieszył a potem slajd z jego życiowym dorobkiem, piękna żona, córkami itp, bardzo pomysłowe

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry