anulka_p
Fanka BB :)
Myślę, że wczoraj była.Zobacz załącznik 765798
Dziewczyny co powiecie? Kiedy ta owulka?
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myślę, że wczoraj była.Zobacz załącznik 765798
Kochane moje, byłam na pierwszym usg! Moje szczęście ma 2,5 mm i mocne serduszko! :-) <3
Tak długo o mojego okruszka walczyłam, dzięki Wam się nie poddałam, zawsze można tu liczyć na miłe słowo i wsparcie :-*
Zobacz załącznik 765798
ja też zawsze chciałam mieć małą róznicę wieku, ale też nie wyszło. Sama ma 10 lat młodszego i 10 lat starszego brata i nasze relacje są słabe:/Ja chciałam żeby różnica wieku nie była większa niż 7 lat między dziećmi. I doopa. Chcieć sobie można i planować i w tym momencie nasza rola się kończy.
cykl 2. Bobosexy 6,9,14,17,20dc. Czyli raczej rzadko... a jednak...Kolekcjonerka super wieści!Gratulacje! Który cykl starań miałaś? Dużo było bobosexów i kiedy? Jakieś objawy ciążowe miałaś na tym etapie?
Opowiadajcie mamuśki o objawach i w ktorych dc wyszly testy
GRAATULACJE!!
Podpinam sie pod pytania dziewczyn wyzej - opisuj jak to zrobilas i jakie objawy dokladnie
A u mnie znów się wali. Dziadek w szpitalu, ma wode w płucach, miesiąc temu miał zapalenie płuc. Babcia mi płacze, muszę zaraz zerwać się z roboty i gnać do szpitala i dowiedzieć się co dalej.
Mój tato kaszlał, zrobił prześwietlenie płuc i długo nie było opisu, po czym kazali mu zrobić drugi raz prześwietlenie prawego płuca, mama płacze, nerwowa-powiedziała mi to w tajemnicy, ze czekają na wynik i są zdygani. Ja też już nie wiem czy mam się martwić. Jeszcze dziś obiecałam synkowi kino.Chyba kogoś z rodziny męża z nim wyślę.
Kochane moje, byłam na pierwszym usg! Moje szczęście ma 2,5 mm i mocne serduszko! :-) <3
Tak długo o mojego okruszka walczyłam, dzięki Wam się nie poddałam, zawsze można tu liczyć na miłe słowo i wsparcie :-*
Ja przestałam naciskać na męża. Wcześniej ze trzeba bo są dni plodne. Teraz juz nie. Poprostu nie zabezpieczamy się. Może kiedyś się uda . Ale też idę na wizytę do lekarza. Bo już te nasze starania długo trwają może coś tam nie tak jest w środku.
Super, bardzo sie ciesze
ja tez jak czytam ze Wam sie udaje to az sie lezka kreci w oku. Ale nie z zazdrosci tylko z Waszego szczescia!
malo sie udzielam ale caly czas czytam i wszystkim kibicuje
my sie staramy prawe codziennie ale bez naciskow. Dzis 18 dc u mnie. Fajnie by bylo gdybym wiedziala kiedy owulacja... Ale wez i zgadnij...
Zobacz załącznik 765798
wstawiam testy z dzisiejszego ranka. Płytkowy-dolny czułość 25. Paskowy-górlny czułość 10
wg mnie wyraźniejsza krecha jest na tym mniej czułym.
Jutro zrobię ponownie...
Zapisałam się do gina na 23.08. Czy wtedy będzie serduszko?
Wow! Piękne te krechy!
Mysle ze 23.08. To juz bedzie kawał fasolki z mrygajacym serduchem!!
U mnie bobosexy były w 13, 21 i 24 dc, a rozciągliwy śluz był w 17 dc. [emoji12] w 34 dc II kreski. [emoji23][emoji23][emoji23]i jeszcze jedna refleksja....
Jeśli chodzi o bobosexy to ten cykl był raczej marnie obstawiony:/
Częstotliwość raczej nie wskazuje na staranka: 6,9,14,17,20dc. Jak widzicie Ani razu nie było codzień ani razu nie było co 2 dni Czyli nie ma zasady, że musi być często. Nie ma zasady, że musi być rozciągliwy śluz! I kij w oko testom owulacyjnym!!!!! No maggajwer by tego lepiej nie zmajstrował co nie?