reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A u mnie znów się wali. Dziadek w szpitalu, ma wode w płucach, miesiąc temu miał zapalenie płuc. Babcia mi płacze, muszę zaraz zerwać się z roboty i gnać do szpitala i dowiedzieć się co dalej.
Mój tato kaszlał, zrobił prześwietlenie płuc i długo nie było opisu, po czym kazali mu zrobić drugi raz prześwietlenie prawego płuca, mama płacze, nerwowa-powiedziała mi to w tajemnicy, ze czekają na wynik i są zdygani. Ja też już nie wiem czy mam się martwić. Jeszcze dziś obiecałam synkowi kino.Chyba kogoś z rodziny męża z nim wyślę.
:( :( :(

reklama
Marabia ja też uważam, że sprzęt zawodzi.
Tak jak wczoraj pisałam, mi moją poprzednią Pani ginekolog nie wykryla policystycznych jajników. Dopiero w szpitalu się dowiedziałam, że mam polipy na jajnikach... Lekarz w szpitalu powiedział, że pewnie Pani ginekolog Stary sprzęt miała. Od tej pory chodzę prywatnie do super lekarza :)

A u mnie znów się wali. Dziadek w szpitalu, ma wode w płucach, miesiąc temu miał zapalenie płuc. Babcia mi płacze, muszę zaraz zerwać się z roboty i gnać do szpitala i dowiedzieć się co dalej.
Mój tato kaszlał, zrobił prześwietlenie płuc i długo nie było opisu, po czym kazali mu zrobić drugi raz prześwietlenie prawego płuca, mama płacze, nerwowa-powiedziała mi to w tajemnicy, ze czekają na wynik i są zdygani. Ja też już nie wiem czy mam się martwić. Jeszcze dziś obiecałam synkowi kino.Chyba kogoś z rodziny męża z nim wyślę.
Ojej... oby było wszystko dobrze. trzymam kciuki, żeby tak było, bo z płucami u mnie w rodzinie nie mam dobrych doswiadczeń...

Kolekcjonerka... Ogromne gratulacje. Super. Dziewczyny ja się tak cieszę Waszymi pozytywnymi testami, że aż mi się łezka w oku kręci.

Mało się udzielam ale cały czas tu zaglądam i czytam, bo tyle piszecie, że boje się, że zgubię wątek.
Ja jestem w trakcie staranek ale kiedy dokładnie Owu była lub będzie będzie to nie wiem, bo te testy co ostatnio kupiłam różnie mi wychodzą. Z resztą dopiero się uczę je interpretować bo do tej pory używałam clearblue. Później wrzucę Wam fotkę.
Wczoraj miałam mega kłótnię z mężem, ale to taką, że o 23.00 chciałam się wyprowadzać z domu. Poszło oczywiście o nasze bobosexy i o to, że na niego naciskam a on zmęczony. A ja po prostu chcę wiedzieć, że zrobiłam wszystko, co mogłam, żeby się udało, żeby nie mieć później poczucia że zmarnowałam ten miesiąc.
Powiedziałam sobie, że jak mi się nie uda w tym cyklu, to idę do lekarza jak będę w PL na urlopie i porobię badania prolaktyny, progesteronu tarczycy itd.
Co więcej... dziś w pracy zauważyłam niteczkę krwi w moim śluzie. Ciekawe co to. Mam nadzieję, że to przez owu. kiedyś plamiłam po stosunkach i w koncu poszłam z tym do lekarza. Okazało się że mam polipa w macicy. miałam mieć usuwanego w następnym cyklu. I wiecie co? Poszłam w następnym cyklu na wizytę zrobić termin na zabieg i okazało się że żadnego polipa nie ma a ja przestałam plamić...

Ostatnia edycja:
reklama
Kolekcjonerka
ogromnie gratuluje [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

Inga
wspaniala informacja :) [emoji173]️

Marbia
nie martw sie na zapas, zobacz jak zestresowali Kulke a teraz sie okazalo, ze z dzidzia wszystko okej. U Ciebie tez tak bedzie. Kiepski sprzet i tyle. [emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry