reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ojej... oby było wszystko dobrze. trzymam kciuki, żeby tak było, bo z płucami u mnie w rodzinie nie mam dobrych doswiadczeń...

Kolekcjonerka... Ogromne gratulacje. Super. Dziewczyny ja się tak cieszę Waszymi pozytywnymi testami, że aż mi się łezka w oku kręci.

Mało się udzielam ale cały czas tu zaglądam i czytam, bo tyle piszecie, że boje się, że zgubię wątek.
Ja jestem w trakcie staranek ale kiedy dokładnie Owu była lub będzie będzie to nie wiem, bo te testy co ostatnio kupiłam różnie mi wychodzą. Z resztą dopiero się uczę je interpretować bo do tej pory używałam clearblue. Później wrzucę Wam fotkę.
Wczoraj miałam mega kłótnię z mężem, ale to taką, że o 23.00 chciałam się wyprowadzać z domu. Poszło oczywiście o nasze bobosexy i o to, że na niego naciskam a on zmęczony. A ja po prostu chcę wiedzieć, że zrobiłam wszystko, co mogłam, żeby się udało, żeby nie mieć później poczucia że zmarnowałam ten miesiąc.
Powiedziałam sobie, że jak mi się nie uda w tym cyklu, to idę do lekarza jak będę w PL na urlopie i porobię badania prolaktyny, progesteronu tarczycy itd.
Co więcej... dziś w pracy zauważyłam niteczkę krwi w moim śluzie. Ciekawe co to. Mam nadzieję, że to przez owu. kiedyś plamiłam po stosunkach i w koncu poszłam z tym do lekarza. Okazało się że mam polipa w macicy. miałam mieć usuwanego w następnym cyklu. I wiecie co? Poszłam w następnym cyklu na wizytę zrobić termin na zabieg i okazało się że żadnego polipa nie ma a ja przestałam plamić...
Ja przestałam naciskać na męża. Wcześniej ze trzeba bo są dni plodne. Teraz juz nie. Poprostu nie zabezpieczamy się. Może kiedyś się uda . Ale też idę na wizytę do lekarza. Bo już te nasze starania długo trwają może coś tam nie tak jest w środku.

reklama
Kochane moje, byłam na pierwszym usg! Moje szczęście ma 2,5 mm i mocne serduszko! :-) <3
Tak długo o mojego okruszka walczyłam, dzięki Wam się nie poddałam, zawsze można tu liczyć na miłe słowo i wsparcie :-*
Super, bardzo sie ciesze:)
ja tez jak czytam ze Wam sie udaje to az sie lezka kreci w oku. Ale nie z zazdrosci tylko z Waszego szczescia!:)
malo sie udzielam ale caly czas czytam i wszystkim kibicuje:)
my sie staramy prawe codziennie ale bez naciskow. Dzis 18 dc u mnie. Fajnie by bylo gdybym wiedziala kiedy owulacja... Ale wez i zgadnij...

za trzy tygodnie nasza rocznica slubu, wyjezdzamy na wakacje. Super by bylo zrobic test i miec wspanialy prezent na rocznice... trzy lata temu w podrozy poslubnej zmajstrowalismy dziecko to tez by bylo fajnie dowiedziec sie o ewentualnej ciazy, tym bardziej ze dlugo sie ta pierwsza nie nacieszylam...

Super, bardzo sie ciesze:)
ja tez jak czytam ze Wam sie udaje to az sie lezka kreci w oku. Ale nie z zazdrosci tylko z Waszego szczescia!:)
malo sie udzielam ale caly czas czytam i wszystkim kibicuje:)
my sie staramy prawe codziennie ale bez naciskow. Dzis 18 dc u mnie. Fajnie by bylo gdybym wiedziala kiedy owulacja... Ale wez i zgadnij...
Ja w tym cyklu nie wiedziałam kiedy owu i zobacz jaka niespodzianka :-)

1470161331623.jpg

Dziewczyny co powiecie? Kiedy ta owulka?

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1470161331623.jpg
    1470161331623.jpg
    66,1 KB · Wyświetleń: 253
reklama
Do góry