reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Opowiadajcie mamuśki o objawach i w ktorych dc wyszly testy :D
u mnie jak dobrze pamietam bylo tak, ze mialam dostac w 29 dc jak zwykle, czulam sie jak na @, ale zaczely bolec jajniki i kluc i mowie oho czyzby, w 30 dc dziwnie bolal brzuch i po obiedzie zaczelo mnie mdlic na calego, w 30 dc zrobilam test w pracy na ladzie :D bo mdlilo mnie mocno i zalal mnie nagle sluz, duzo sluzu no i bratowa piszczala zrob testa :D no i mam malego szoguna, ktory siedzi mi na pecherzu :D

reklama
To jest takie piękne dla mnie , to o czym piszecie . Jakie mialyscie objawy,jak zobaczylyscie te wyczekiwane 2 kreski i jak teraz mozecie sie cieszyc tym, że rozwija sie pod waszym sercem mała istotka aż mi za kazdym razem zaczynają sie pojawiac łzy w oczach :) i dlatego że ciesze sie waszym szczęsciem i szczęsciem znajomych którzy oczekują narodzin i troche ze smutku że czemu mnie i innych nie moze to spotkac albo dlaczego niektorzy musza tyle na to czekac :( nic ..ja raczej czekam teraz do 7 na okres bo juz brzuch pobolewa i czuje takie napięcie i czasem tez kłucie jajnika aż mam wrazenie że ten okres pojawi sie jeszcze przed 7.08 . Buziaki dla was ktorym sie udalo i dla tych ktore sie starają i kciuki za te ktore lada moment testują :*

Kolekcjonerka gratulacje ;) a ty już spisywałaś ten cykl na starty :) i m. miał nosa :)
Jeszcze co do ciąż gdy mówią że nie ma szans. Moja nauczycielka z swoim m. bardzo długo starali się o dziecko, jeździli do kliniki itp i się nie udawało. WKońcu zaadptowali dziewczynkę i ... po roku zaszła :o Jej zachowanie też się zaraz zmieniło bo wcześniej była taka żyleta że szok a po adopcji w końcu uczniowie odetchnęli i okazało się że fajna z niej babka :) teraz jakoś dwa lata temu urodziła kolejnego malucha. Nie zadbane są wyroki boże hehe ;)

a ja czekam do dentysty w kolejce i luz się stresuję.
niestety gin na urlopie więc wizyta dopiero za tydzień

Kolekcjonerka gratulacje
U mnie pozytywne testy:
Pierwsza ciąża: w 10 tc- ciąża donoszona
Druga ciąża: 28dc - ciąża donoszona
Trzecia ciąża: testy negatywne do 6 tc -poronienie
Czwarta ciąża: 27dc - poronienie w 6 tyg
Piąta ciąża: 25dc - ciąża jeszcze trwa ale: pierwsze usg: jest zarodek bez ciałka żoltkowego,
drugie usg: pojawiło się ciałko żółtkowe ale zniknął zarodek... Więc nie rokuje pozytywnie

reklama
Kolekcjonerka gratulacje
U mnie pozytywne testy:
Pierwsza ciąża: w 10 tc- ciąża donoszona
Druga ciąża: 28dc - ciąża donoszona
Trzecia ciąża: testy negatywne do 6 tc -poronienie
Czwarta ciąża: 27dc - poronienie w 6 tyg
Piąta ciąża: 25dc - ciąża jeszcze trwa ale: pierwsze usg: jest zarodek bez ciałka żoltkowego,
drugie usg: pojawiło się ciałko żółtkowe ale zniknął zarodek... Więc nie rokuje pozytywnie
Marabia kiedy kolejne usg ?

Do góry