reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

dziękuję a kciuki. wróciłam z pracy i zasnęłam na 1,5h. Nigdy mi się to nie zdarzyło. A M od razu wymyśla że pewnie się udało. Ech.... Ja obstawiam przesunięcie przez zmianę klimatu i wredna @ przyjdzie za 2dni.

Wiecie, że chyba jestem tu najstarszą staraczką?
Ja i Skaba mamy 35lat (ja kończę w październiku)
Nessi Bertha Gabiś i Kacha - 34...
Boję się że wiek mnie jakoś ogranicza. Że nie jestem już tak płodna jak 10 czy 5 lat temu.

Niby wmawiam sobie że nic z tego, blablabla. A jednak ciągle o tym myślę, czytam, przeglądam apkę z aktualnym cyklem itp Masakra. MIałam nie testować tylko cierpliwie czekać na @. Jutro 32dc i już dłużej nie wytrzymam. Huśtawka hormonów mnie wykańcza.
Idę spać. Dobranoc

Kochana, ja tez kończę 35 w tym roku, w grudniu :) podaje 34, bo jeszcze nie skończyłam ;)
I jeszcze nie mam bejbika żadnego. A chce miec dwójkę! I bede miała! Takze damy wszystkie radę! :)

reklama
Kochana, ja tez kończę 35 w tym roku, w grudniu :) podaje 34, bo jeszcze nie skończyłam ;)
I jeszcze nie mam bejbika żadnego. A chce miec dwójkę! I bede miała! Takze damy wszystkie radę! :)
Pewnie ze tak Bertha ja mam 30 i tez zadnego Maluszka, tez chce miec dwojke:) pewnie ze damy rade trzymam za nas kciuki:)

Napisane na SM-G386F w aplikacji Forum BabyBoom

Spark miałam napisać że musisz teraz swojego m. bardzo ładnie przeproszisz ale widzę że chyba już tak się stało ;p

Witaj Aquarelka w naszych szeregach :) Ile masz lat?

Kolekcjonerka swietnego masz męża :) Co do ciżąży w późnym wieku to chyba wszystko zalęży od kobiety. Moja mama też miała nas późno. Mnie urodziła mając 31lat a moją siostre 34lata.

Spark miałam napisać że musisz teraz swojego m. bardzo ładnie przeproszisz ale widzę że chyba już tak się stało ;p

Witaj Aquarelka w naszych szeregach :) Ile masz lat?

Kolekcjonerka swietnego masz męża :) Co do ciżąży w późnym wieku to chyba wszystko zalęży od kobiety. Moja mama też miała nas późno. Mnie urodziła mając 31lat a moją siostre 34lata.
Hehe tak, musiałam się pospieszyć, mój facet nocke ma :D
Wlasnie, wiele kobiet w wieku 40lat rodzi zdrowe dzieci :) uda się nam!

Kulka - i po co się było tak denerwować i nakręcać ?:) Gratuluję !!!

dziękuję a kciuki. wróciłam z pracy i zasnęłam na 1,5h. Nigdy mi się to nie zdarzyło. A M od razu wymyśla że pewnie się udało. Ech.... Ja obstawiam przesunięcie przez zmianę klimatu i wredna @ przyjdzie za 2dni.

Wiecie, że chyba jestem tu najstarszą staraczką?
Ja i Skaba mamy 35lat (ja kończę w październiku)
Nessi Bertha Gabiś i Kacha - 34...
Boję się że wiek mnie jakoś ogranicza. Że nie jestem już tak płodna jak 10 czy 5 lat temu.

Niby wmawiam sobie że nic z tego, blablabla. A jednak ciągle o tym myślę, czytam, przeglądam apkę z aktualnym cyklem itp Masakra. MIałam nie testować tylko cierpliwie czekać na @. Jutro 32dc i już dłużej nie wytrzymam. Huśtawka hormonów mnie wykańcza.
Idę spać. Dobranoc
Ja mam takie obawy w każde ''kryzysowe urodziny'':) Czasami ciężko pogodzić się z faktem ''upływającego czasu'' :tak: Bo w środku nadal czujesz się młodo, ale w lustrze dostrzegasz zmiany ... których widzieć nie chcesz :sorry2: To samo tyczy się ciąży ..czytasz, myślisz: czy przypadkiem nie masz teraz ciągle cykli bezowulacyjnych, dodajesz i stwierdzasz, że nie będziesz jedną z tych młodych mam - jak dziecko pójdzie do szkoły, czy organizm da radę ? czy przypadkiem nie usłyszysz od lekarza ''oj w pani wieku ....''
Moja mama urodziła mnie w wieku 29 lat :) ale mój brat miał wtedy już 10 i chodził do szkoły :D Boję się dużej różnicy wieku .. a mój syn już ma 7 lat :sorry2: Ehhh ... no to są takie obawy, które właśnie nachodzą mnie - jak się zbliżają urodziny :D Minie po nich ... :) Byle do przodu ...

Ja mam 29 ale wszystkie kuzynki i kolezanki wkoło maja jedno albo dwa przez co czuje sie na 35 [emoji22]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana ku pokrzepieniu na pocieszenie powiem Ci, że moja koleżanka po 30-stce miała bardzo duże problemy z zajściem w ciążę, - jak pogodzili się z faktem, że dziecka mieć nie będą to zaraz w niedługim czasie - po zakupie psa :D zaszła w ciążę ... a za rok kolejne i kolejne ...a potem mi mówi : ''wiesz ... teraz to chyba Bóg na górze za bardzo się skupił na mnie, albo mają jakiś błąd w aktach bo co rok spokoju mi nie daje'' :D

Ja chciałam żeby różnica wieku nie była większa niż 7 lat między dziećmi. I doopa. Chcieć sobie można i planować ;) i w tym momencie nasza rola się kończy.

Dziewczyny nie mogę wyjść z szoku. Są II kreseczki! I to wcale nie cienie cienia. Pojawiały się momentalnie i są dość wyraźne. Z tego wszystkiego zrobiłam 2 testy bo nie dowierzałam 10 i 25 czuły. I cholernym owulacyjnym poprawiłam i też 2 mocne wyszły:) fotkę dodam wieczorem bo za duże pliki są i nie chcą się dodać. Jadę właśnie do pracy i wciąż nie wierzę jak to możliwe. Wszystkie objawy odbierały nadzieję...szok.

reklama
Do góry