reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dziewczyny nie mogę wyjść z szoku. Są II kreseczki! I to wcale nie cienie cienia. Pojawiały się momentalnie i są dość wyraźne. Z tego wszystkiego zrobiłam 2 testy bo nie dowierzałam 10 i 25 czuły. I cholernym owulacyjnym poprawiłam i też 2 mocne wyszły:) fotkę dodam wieczorem bo za duże pliki są i nie chcą się dodać. Jadę właśnie do pracy i wciąż nie wierzę jak to możliwe. Wszystkie objawy odbierały nadzieję...szok.

Super :D gratulacje !!! :*

Dziewczyny nie mogę wyjść z szoku. Są II kreseczki! I to wcale nie cienie cienia. Pojawiały się momentalnie i są dość wyraźne. Z tego wszystkiego zrobiłam 2 testy bo nie dowierzałam 10 i 25 czuły. I cholernym owulacyjnym poprawiłam i też 2 mocne wyszły:) fotkę dodam wieczorem bo za duże pliki są i nie chcą się dodać. Jadę właśnie do pracy i wciąż nie wierzę jak to możliwe. Wszystkie objawy odbierały nadzieję...szok.
Rewelacja!!!! Gratulacje. [emoji255] [emoji4] Bardzo się cieszę. [emoji4]

łał moje gratulacje, ale sie mamuski posypaly!!! super super super!!!

GRAATULACJE!! :):)
Podpinam sie pod pytania dziewczyn wyzej - opisuj jak to zrobilas i jakie objawy dokladnie :):):)

kulka trzymam kciuki zeby bylo wszystko ok.
Super, super:) gratuluje:)

Czyli z listy najbliższych testowan mamy

Kolekcjonerka - 35 - Oliwia - 2 - 1.08
Paulusiaa951 - 23 - Paulina - 9 - 3.08
Bertha - 34 -Beata- 10 - 5.08
Mamuniol-31-Marta-7- 5.08
Nevka - 23 - Claudia - 5 - 5.08

Kolekcjonerka - pozytyw!
Paulusiaa951 - zaglądasz do nas? Kiedy testujesz?

A potem ekipa z 5.08 :)

reklama
Kolekcjonerka ja pierdziule ale numer !!! Cudownie cudownie cudownie !!!!!

Dziewczyny u mnie nie ma w zasadzie żadnych super objawów, nie rzygam jeszcze :) tylko cycki mam takie tkliwe ale tez jakos super nie bola. No i mam tak ze jak sie budzę to mnie żołądek boli od razu taka głodna jestem a jak juz zejdę z mała na dół to ciezko cos mi przełknąć.
No i w głowie mi sie kręci od czasu do czasu.

Do góry