Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny nie mogę wyjść z szoku. Są II kreseczki! I to wcale nie cienie cienia. Pojawiały się momentalnie i są dość wyraźne. Z tego wszystkiego zrobiłam 2 testy bo nie dowierzałam 10 i 25 czuły. I cholernym owulacyjnym poprawiłam i też 2 mocne wyszły fotkę dodam wieczorem bo za duże pliki są i nie chcą się dodać. Jadę właśnie do pracy i wciąż nie wierzę jak to możliwe. Wszystkie objawy odbierały nadzieję...szok.
Rewelacja!!!! Gratulacje. [emoji255] [emoji4] Bardzo się cieszę. [emoji4]Dziewczyny nie mogę wyjść z szoku. Są II kreseczki! I to wcale nie cienie cienia. Pojawiały się momentalnie i są dość wyraźne. Z tego wszystkiego zrobiłam 2 testy bo nie dowierzałam 10 i 25 czuły. I cholernym owulacyjnym poprawiłam i też 2 mocne wyszły fotkę dodam wieczorem bo za duże pliki są i nie chcą się dodać. Jadę właśnie do pracy i wciąż nie wierzę jak to możliwe. Wszystkie objawy odbierały nadzieję...szok.
łał moje gratulacje, ale sie mamuski posypaly!!! super super super!!!Dziewczyny nie mogę wyjść z szoku. Są II kreseczki! I to wcale nie cienie cienia. Pojawiały się momentalnie i są dość wyraźne. Z tego wszystkiego zrobiłam 2 testy bo nie dowierzałam 10 i 25 czuły. I cholernym owulacyjnym poprawiłam i też 2 mocne wyszły fotkę dodam wieczorem bo za duże pliki są i nie chcą się dodać. Jadę właśnie do pracy i wciąż nie wierzę jak to możliwe. Wszystkie objawy odbierały nadzieję...szok.
Dziewczyny nie mogę wyjść z szoku. Są II kreseczki! I to wcale nie cienie cienia. Pojawiały się momentalnie i są dość wyraźne. Z tego wszystkiego zrobiłam 2 testy bo nie dowierzałam 10 i 25 czuły. I cholernym owulacyjnym poprawiłam i też 2 mocne wyszły fotkę dodam wieczorem bo za duże pliki są i nie chcą się dodać. Jadę właśnie do pracy i wciąż nie wierzę jak to możliwe. Wszystkie objawy odbierały nadzieję...szok.
Super, super gratulujeDziewczyny nie mogę wyjść z szoku. Są II kreseczki! I to wcale nie cienie cienia. Pojawiały się momentalnie i są dość wyraźne. Z tego wszystkiego zrobiłam 2 testy bo nie dowierzałam 10 i 25 czuły. I cholernym owulacyjnym poprawiłam i też 2 mocne wyszły fotkę dodam wieczorem bo za duże pliki są i nie chcą się dodać. Jadę właśnie do pracy i wciąż nie wierzę jak to możliwe. Wszystkie objawy odbierały nadzieję...szok.