reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dziewczyny wracam z wizyty szczęśliwa !!! Wczoraj w szpitalu niby nic nie widzieli a dzis byłam u gina z dobrym usg i naszemu maluszkowi juz bije serduszko :) :) :)
Jestem taka szczęśliwa !!! Dziękuje za wszystkie kciuki !

Cudowne wiadomosci!!!!!!! Gratulacje!! :):):)
Ale sprzęt wiele zmienia....

hejka,
patrze na tabelke i najblizsze terminy niechcianych @ to:
Kolekcjonerka - 35 - Oliwia - 2 - 1.08
Paulusiaa951 - 23 - Paulina - 9 - 3.08
Bertha - 34 -Beata- 10 - 5.08
Mamuniol-31-Marta-7- 5.08
Nevka - 23 - Claudia - 5 - 5.08

Kolekcjonerka, Paulusiaa, kiedy testy?
Po was to juz ekipa na 5.08 sie szykuje na testy :) Ja, Mamuniol i Nevka

Jeśli @ nie będzie do rana, to zatestuję jutro choć nadziei sobie nie robię. Brak śluzu i negatywne testy owu raczej wskazywały na brak owulacji. Więc bez jajeczka raczej nie miałam szans:/

Cześć dziewczyny. Niestety u mnie brązowe plamienia... czyli przyjdzie @... mam dość. Odpuszczam całkowicie. Co ma być to będzie. Teraz za dużo mam na głowie... mąż zrezygnował z pracy, na razie bez pracy został.... szuka innej...ehh... podłamany chodzi...
Wiec na dłuższy czas się nie będę odzywać.
Trzymajcie się :) trzymam za wszystkie kciuki :*

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

trzymaj się kochana i wraacaj jak nabierzesz sił:*

lux jak rodzi się maluch to często wpada się w taki szał zakupowy. Te rzeczy są takie piękne, tak bardzo cieszą oczy jak się na nie patrzy.Ja, moja mama i teściowa tak miałyśmy, kupowaliśmy co nam się podobało a nie patrzyłyśmy czy łatwo będzie się ubierać i czy faktycznie się przyda. Teraz to już inaczej do tego bym podchodziła.Najlepiej kupować na wyprzedażach w smyku, tesco. Zawsze byłam z tych rzeczy zadowolona. Ale oczywiście przepłacałam bo jeszcze wtedy nie zdawałam sobie sprawy że będą fajne wyprzedaże.

ja przy 1 dziecku wpadłam właśnie w taki szał, dokładnie tak jak Ty nie patrzyłam czy coś jest praktyczne, życie samo zweryfikowało i ilości i rodzaj ubranek:) dziś ponad wszytsko stawiam na bodziaki!!!! Nibla bym dała temu kto je wymyślił:) noi zdecydowanie mniej bym już kupowała:)

ja mam duzo uzywek z allegro, markowych z Anglii, sa jak nowe, ja patrze na to by to bylo praktycznie, na oslep nie kupuje, mama z bratowa wczoraj na wyprzedaz trafily w smyku i niezle malego mi okupily :)

ja też kupowałam używane na allegro, od nikogo nic nigdy nie dostałam z rodziny, ani używanych, trochę nowych od teściowej ale to do 1 roku życia Oli. Zberaałam ciuszki do 2rż, ale przestałam. Potem zaczęłam kupować tylko nowe i same firmówki, i wszystko regularnie 2 razy w roku sprzedaję:)

Dziewczyny wracam z wizyty szczęśliwa !!! Wczoraj w szpitalu niby nic nie widzieli a dzis byłam u gina z dobrym usg i naszemu maluszkowi juz bije serduszko :) :) :)
Jestem taka szczęśliwa !!! Dziękuje za wszystkie kciuki !
GRATKI DLA CIEBIE!!!!

Cześć Aquarelka :)
Kulka super! Mega pozytywna wiadomość :)
A ja popełniłam mega gafe...
Posadzilam chłopaka, że nie bierze leków no znalazłam całe opakowanie...
Napisałam mu wczoraj, że mam dość jego zalewania i też przestaję brać tabletki...
Dzisiaj mi mówi: przepraszam kochanie, że nie wziąłem wczoraj tej tabletki, późno wróciliśmy i zapomniałem...
A ja: jakie wczoraj?! W ogóle ich nie bierzesz!
Okazało się, że miał dwa opakowania i jedno wlasnie kończy...
Faktycznie, tak było...
Oh, głupio mi teraz, i znów mamy spine

zdarza się najlepszym, a jednak te chłopy nie są zawszetakie złe:) moj dziś usmażył piramidę naleśników a kilka dni temu posadził na działce 2 piękne hortnesje i wysłał mi mmsa z dopiskiem" nie mogłem się oprzeć nie wiedziałem którą wybrać, więc wziąłem dwie. Kocham Cię:*"

Spark na przyszłość zapamiętasz żeby najpierw zapytać i porozmawiać, żeby unikać właśnie takich sytuacji. Ja też musiałam się tego uczyć, bo w gorącej wodzie kąpana, potrafiłam wywołać trzecia wojnę światowa, bo coś mi się wydawało ;) na szczęście nasze chłopy mają zrozumienie dla nas, choć wierzę, że świętemu cierpliwość nawet kiedyś się może skończyć ;)

Kolekcjonerka to piękny gest ze strony męża :)
A rano czekam na test i kreseczki :) &&&

dziękuję a kciuki. wróciłam z pracy i zasnęłam na 1,5h. Nigdy mi się to nie zdarzyło. A M od razu wymyśla że pewnie się udało. Ech.... Ja obstawiam przesunięcie przez zmianę klimatu i wredna @ przyjdzie za 2dni.

Wiecie, że chyba jestem tu najstarszą staraczką?
Ja i Skaba mamy 35lat (ja kończę w październiku)
Nessi Bertha Gabiś i Kacha - 34...
Boję się że wiek mnie jakoś ogranicza. Że nie jestem już tak płodna jak 10 czy 5 lat temu.

Niby wmawiam sobie że nic z tego, blablabla. A jednak ciągle o tym myślę, czytam, przeglądam apkę z aktualnym cyklem itp Masakra. MIałam nie testować tylko cierpliwie czekać na @. Jutro 32dc i już dłużej nie wytrzymam. Huśtawka hormonów mnie wykańcza.
Idę spać. Dobranoc

reklama
dziękuję a kciuki. wróciłam z pracy i zasnęłam na 1,5h. Nigdy mi się to nie zdarzyło. A M od razu wymyśla że pewnie się udało. Ech.... Ja obstawiam przesunięcie przez zmianę klimatu i wredna @ przyjdzie za 2dni.

Wiecie, że chyba jestem tu najstarszą staraczką?
Ja i Skaba mamy 35lat (ja kończę w październiku)
Nessi Bertha Gabiś i Kacha - 34...
Boję się że wiek mnie jakoś ogranicza. Że nie jestem już tak płodna jak 10 czy 5 lat temu.

Niby wmawiam sobie że nic z tego, blablabla. A jednak ciągle o tym myślę, czytam, przeglądam apkę z aktualnym cyklem itp Masakra. MIałam nie testować tylko cierpliwie czekać na @. Jutro 32dc i już dłużej nie wytrzymam. Huśtawka hormonów mnie wykańcza.
Idę spać. Dobranoc
Testuj, będziesz wiedziała na czym stoisz :)

Do góry