Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I tak już noszę miano moderatorki rezerwowej na tamtym forum to się mogę przydać tutaj.Wiedzialam, że wyjdziesz przed szereg
Ja chce!Ja się mogę podjąć, pisać na priv kto chce do zamkniętej grupy. Zrobię listę i wyślę do @aniaslu.
TakCzy już jest wątek lipcowki 2020?
No niestety już do końca życia sie będziemy zamartwiać trzymam kciuki za Was!!!U nas trochę też tak średnio. Remek ma od urodzenia lejkowatą klatkę, na początku nawet nie pomyślałam że coś jest nie tak, dopiero jakiś czas temu poprosiłam pediatrę o skierowanie na rehabilitację i jesteśmy po pierwszej wizycie. Dodatkowo jeszcze rehabilitant stwierdził że ma zła postawę, łopatki nie są w odpowiednim miejscu i mięśnie brzucha też coś nie bardzo, ale pogubiłam się w tym wszystkim i dokładnie już sama nie wiem co jest nie tak. Na razie mamy robić uciski i to ma spowodować lepszą pracę mięśni. Zobaczymy co będzie. Chce jeszcze z nim iść prywatnie do innego rehabilitanta żeby zobaczyć co mi powie. Dużo stresu mnie to kosztuje wszystko, bo okropnie się przejmuje każda rzeczą. Mam tylko nadzieję że wszystko będzie dobrze i da się te jego problemy wyćwiczyć.