reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Tez o Tobie myślałam ostatnio, myślałam ze porzuciłas forum na zawsze [emoji16] śliczny ten Twój synuś, ja się już nie mogę doczekać aż mój zacznie być trochę bardziej komunikatywny, na razie tylko je, śpi i kupa :) chociaż z jednej strony wiem, ze zatęsknię jeszcze za tym ;)
A z nowości to niestety dziewczyny, polegliśmy. No będziemy się karmić z butli, trudno. Młody ma takie kolki, ze za rada pediatry nie będę go dodatkowo stresować tym cyckiem i w ogole mam wrażenie, ze od wczoraj odkąd przestałam go męczyć to czuje się lepiej, także ten... no nie można mieć wszystkiego :) mimo wszystko będę karmić swoim mlekiem przynajmniej pół roku, a później zobaczymy jak to będzie ;)
Nieee cos Ty, zerkam raz częściej raz rzadziej ale pamiętam o Was Staraczki
Dziękuję:* No niestety cały tata, tzn niestety chodzi o to, że ponoć NIC KOMPLETNIE po mnie nie odziedziczył (jesli chodzi o wygląd), za to uparty po mamie... I musi mieć wszystko JUZ I TERAZ, no cała mamusia

O'hara trzymamw takim razie kciuki za kpi, ja już 3tyg nie karmię, przez pierwsze 2tyg próbowałam odciągnąć i karmić z kubka bo butli nigdy nie chciał i już to uczyć nie będę ale kurde no nie ma opcji, to zupełnie nie jest dla mnie także szacun!!!

reklama
reklama
Do góry