reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej kochane, ja mdlosci mam ochydne od 9 tyg, raz lepiej raz gorzej ale raczej gorzej. Jesc moge tylko owoce i warzywa. Troche mi lepiej po suplementach. Jutro u mnie 12+0 z om a za tydzien w srode rano usg prenatalne. Codziennie slucham serducha co by jakos wytrzymac ten stresujacy moment kiedy nie czuje ruchow. Oby w srode powiedzieli ze dzidzius rosnie i jest ok bo schizuje okropnie. Krwawie nadal codziennie ale coraz jasniek wiec mam nadzieje ze to juz zanika, moze to nie tyle krwawienia co uplawy o kolorze czarnej/brazowej krwi. Trzymajcie kciuki :) odezwe sie po usg.

reklama
Hej kochane, ja mdlosci mam ochydne od 9 tyg, raz lepiej raz gorzej ale raczej gorzej. Jesc moge tylko owoce i warzywa. Troche mi lepiej po suplementach. Jutro u mnie 12+0 z om a za tydzien w srode rano usg prenatalne. Codziennie slucham serducha co by jakos wytrzymac ten stresujacy moment kiedy nie czuje ruchow. Oby w srode powiedzieli ze dzidzius rosnie i jest ok bo schizuje okropnie. Krwawie nadal codziennie ale coraz jasniek wiec mam nadzieje ze to juz zanika, moze to nie tyle krwawienia co uplawy o kolorze czarnej/brazowej krwi. Trzymajcie kciuki :) odezwe sie po usg.
Koniecznie daj znać! My tu wszystkie wam kibicujemy strasznie i trzymamy kciuki!

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, dzidziuś rośnie :) serduszko pieknie bije :) ma 7 milimetrow to 6tydzien i 5 dni :) wszystkie parametry prawidłowe tętno 110 :)
Super! Musi być dobrze :) Gratuluję [emoji7] Jakie maleństwo 7 mm [emoji173] Kiedy mój taki był...dopiero co test robiłam a tu już leci 26 tydzień, Za tydzień wizyta to dowiem się jaki już jest duży :) Pewnie waży coś koło 900g.

Ja po wizycie na USG połówkowe :)
Zdrowa baba :) także syn szczęśliwy ma tą wymarzoną siostrę [emoji7]

ckai9jcg3ugxsgdl.png

atdcx1hp69ts3ous.png

Trzymamy kciuki :) mam tak samo tylko owoce moge jesc wszystko inne mi smierdzi i niesmakuje ble ;) rosnijcie zdrowo :*

reklama
Do góry