reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej kochane, ja mdlosci mam ochydne od 9 tyg, raz lepiej raz gorzej ale raczej gorzej. Jesc moge tylko owoce i warzywa. Troche mi lepiej po suplementach. Jutro u mnie 12+0 z om a za tydzien w srode rano usg prenatalne. Codziennie slucham serducha co by jakos wytrzymac ten stresujacy moment kiedy nie czuje ruchow. Oby w srode powiedzieli ze dzidzius rosnie i jest ok bo schizuje okropnie. Krwawie nadal codziennie ale coraz jasniek wiec mam nadzieje ze to juz zanika, moze to nie tyle krwawienia co uplawy o kolorze czarnej/brazowej krwi. Trzymajcie kciuki :) odezwe sie po usg.

reklama
Hej kochane, ja mdlosci mam ochydne od 9 tyg, raz lepiej raz gorzej ale raczej gorzej. Jesc moge tylko owoce i warzywa. Troche mi lepiej po suplementach. Jutro u mnie 12+0 z om a za tydzien w srode rano usg prenatalne. Codziennie slucham serducha co by jakos wytrzymac ten stresujacy moment kiedy nie czuje ruchow. Oby w srode powiedzieli ze dzidzius rosnie i jest ok bo schizuje okropnie. Krwawie nadal codziennie ale coraz jasniek wiec mam nadzieje ze to juz zanika, moze to nie tyle krwawienia co uplawy o kolorze czarnej/brazowej krwi. Trzymajcie kciuki :) odezwe sie po usg.
Koniecznie daj znać! My tu wszystkie wam kibicujemy strasznie i trzymamy kciuki!

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, dzidziuś rośnie :) serduszko pieknie bije :) ma 7 milimetrow to 6tydzien i 5 dni :) wszystkie parametry prawidłowe tętno 110 :)
Super! Musi być dobrze :) Gratuluję [emoji7] Jakie maleństwo 7 mm [emoji173] Kiedy mój taki był...dopiero co test robiłam a tu już leci 26 tydzień, Za tydzień wizyta to dowiem się jaki już jest duży :) Pewnie waży coś koło 900g.

Ja po wizycie na USG połówkowe :)
Zdrowa baba :) także syn szczęśliwy ma tą wymarzoną siostrę [emoji7]

ckai9jcg3ugxsgdl.png

atdcx1hp69ts3ous.png

Trzymamy kciuki :) mam tak samo tylko owoce moge jesc wszystko inne mi smierdzi i niesmakuje ble ;) rosnijcie zdrowo :*

reklama
Do góry