Cudownie, bardzo się cieszę [emoji4]Dziewczyny dzidziol ok!! Slyszalam serduszko! Nie wiadomo skad krwawienie. Leki zwiekszone, nakaz lezenia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cudownie, bardzo się cieszę [emoji4]Dziewczyny dzidziol ok!! Slyszalam serduszko! Nie wiadomo skad krwawienie. Leki zwiekszone, nakaz lezenia
To wspaniałe wieści gratulujeDziewczyny dzidziol ok!! Slyszalam serduszko! Nie wiadomo skad krwawienie. Leki zwiekszone, nakaz lezenia
Dzieki ale to chyba po tym duphastonie tak wariują mi hormony[emoji23] kupię sobie ten test i jeśli nie dostanę do jutra @ to zrobię rano[emoji14]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wspaniale wieści!Dziekuje wszystkim [emoji8] to byl piekny moment, oby bylo juz dobrze...
To wspaniałe wieści gratuluje
Kolejna, która udowadnia że jak się odpuści to w końcu wyjdzie :* gratulacje !!Zaczarowana Kicia Gratulacje. Bardzo sie ciesze ze ci sie udalo po tylu probach!!! A pamietam ze trzoche ich bylo. Wspaniale!!
Nie wiem czy ktoras.z.Was Mnie pamieta . dalam sobie wytchnienia od przesiadywania na forach by wciaz o tym nie myslec.. Przestalam sie ze soba cackac. Jedynie lykalam co moglam. Odcielam sie z dnia na dzien i postanowilam ze sie odezwe jak Nam sie uda.
Jestem 11/12dpo i dzis rano ujrzalam druga slaba rozowa kreseczke!!!
Test lh zrobilam i tez pozytywny
Przypomne ze to byl moj 7 cykl
Normalnie nie wierzę
I oczywiście Gratuluje zaciazonym kobietkom również
Kolejna, która udowadnia że jak się odpuści to w końcu wyjdzie :* gratulacje !!
Jejku! No pewnie, że pamiętamy! Długo się zastanawiałyśmy, gdzie zniknęłaś i czy wrócisz!Zaczarowana Kicia Gratulacje. Bardzo sie ciesze ze ci sie udalo po tylu probach!!! A pamietam ze trzoche ich bylo. Wspaniale!!
Nie wiem czy ktoras.z.Was Mnie pamieta . dalam sobie wytchnienia od przesiadywania na forach by wciaz o tym nie myslec.. Przestalam sie ze soba cackac. Jedynie lykalam co moglam. Odcielam sie z dnia na dzien i postanowilam ze sie odezwe jak Nam sie uda.
Jestem 11/12dpo i dzis rano ujrzalam druga slaba rozowa kreseczke!!!
Test lh zrobilam i tez pozytywny
Przypomne ze to byl moj 7 cykl
Normalnie nie wierzę
I oczywiście Gratuluje zaciazonym kobietkom również