Cudownie, bardzo się cieszę [emoji4]Dziewczyny dzidziol ok!! Slyszalam serduszko! Nie wiadomo skad krwawienie. Leki zwiekszone, nakaz lezenia
reklama
zaczarowanaKicia
Fanka BB :)
To wspaniałe wieści gratulujeDziewczyny dzidziol ok!! Slyszalam serduszko! Nie wiadomo skad krwawienie. Leki zwiekszone, nakaz lezenia
Dzieki ale to chyba po tym duphastonie tak wariują mi hormony[emoji23] kupię sobie ten test i jeśli nie dostanę do jutra @ to zrobię rano[emoji14]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
Dziekuje wszystkim [emoji8] to byl piekny moment, oby bylo juz dobrze...
AgaRS90
Wspaniale wieści!Dziekuje wszystkim [emoji8] to byl piekny moment, oby bylo juz dobrze...
Wierzę w to [emoji173]
Będzie pięknie!
Mirakulum
To wspaniałe wieści gratuluje
Zaczarowana Kicia Gratulacje. Bardzo sie ciesze ze ci sie udalo po tylu probach!!! A pamietam ze trzoche ich bylo. Wspaniale!!
Nie wiem czy ktoras.z.Was Mnie pamieta . dalam sobie wytchnienia od przesiadywania na forach by wciaz o tym nie myslec.. Przestalam sie ze soba cackac. Jedynie lykalam co moglam. Odcielam sie z dnia na dzien i postanowilam ze sie odezwe jak Nam sie uda.
Jestem 11/12dpo i dzis rano ujrzalam druga slaba rozowa kreseczke!!!
Test lh zrobilam i tez pozytywny
Przypomne ze to byl moj 7 cykl
Normalnie nie wierzę
I oczywiście Gratuluje zaciazonym kobietkom również
Ostatnia edycja:
Kolejna, która udowadnia że jak się odpuści to w końcu wyjdzie :* gratulacje !!Zaczarowana Kicia Gratulacje. Bardzo sie ciesze ze ci sie udalo po tylu probach!!! A pamietam ze trzoche ich bylo. Wspaniale!!
Nie wiem czy ktoras.z.Was Mnie pamieta . dalam sobie wytchnienia od przesiadywania na forach by wciaz o tym nie myslec.. Przestalam sie ze soba cackac. Jedynie lykalam co moglam. Odcielam sie z dnia na dzien i postanowilam ze sie odezwe jak Nam sie uda.
Normalnie nie wierzę
Mirakulum
Kolejna, która udowadnia że jak się odpuści to w końcu wyjdzie :* gratulacje !!
moze przez brak tego stresu mi prolaktyna nie skakala ( nie robilam badan) haha smieje sie tylko
bedzie nasze 3 dziecie..... mamy juz parke 8 i 11 , teraz aby wszystko szlo dobrze!
bylam w PL z powodow rodzinnych i przy okazji zrobiilam badania w 5/6dpo .. progesteron piekny ,,16,300 ng ... wszystkie hormony jak tsh, ft3, ft4 ,fsh , testostern, ATPO itp , prolaktyna 18 ng w normie bo juz zaczelm myslec o tarczycy..estradiol ktory nachodzil na normy ciazowe , lh nawet zrobilam i bylo 18mUI jakos tak a wychodzilo ze powinno byc max 11 na ten czas hmmm
ale i tak sie nie nakrecalam bo roznie to u dziewczyn bylo a tu prosze , doczekalam sie))
mialam tez wizyte z ginekoloiem i mowila ze widzi jakis plyn, i ze owu byla z prawego.. zgadzaly sie moje bolesci z ta wiadomoscia
dziekuje kochana;*;*:*
mala.wiedzma.
Jejku! No pewnie, że pamiętamy! Długo się zastanawiałyśmy, gdzie zniknęłaś i czy wrócisz!Zaczarowana Kicia Gratulacje. Bardzo sie ciesze ze ci sie udalo po tylu probach!!! A pamietam ze trzoche ich bylo. Wspaniale!!
Normalnie nie wierzę
Bardzo mocno gratuluję i cieszę się, że się Wam udało!
Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
@ONAONAONA, oczywiście, że pamiętamy. Serdeczne gratulacje dla Ciebie!!! [emoji7]
[emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119]
[emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119]