A
Asha.
Gość
.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jutro wstawię zdjęcie testu nawalił mi telefon i muszę poczekać na męża by jego telefonem zrobić
Ale cudownie! Gratulacje mocno! [emoji7]Dziewczyny udało się...Boże...11cs! Nie dowierzam!!!
Dziewczyny udało się...Boże...11cs! Nie dowierzam!!!
Ogolnie to testowałam tymi testami z allegro, które Ty masz pierwszy raz i gdy wskazały owulację to w tym cyklu się udało (podczytuje Was regularnie ale psychika mi padła po niepowodzeniach i milczałam) w 7 dni po pozytywnym teście owu,poczułam ból i skurcze macicy, promieniujące na dół kręgosłupa. Pomyślałam sobie "oho... a może to zagnieżdżenie..." no i po 4 dniach (11 dpo) zrobilismy z mężem test i to wieczorem i pokazał dwie kreseczki z objawów, powiększone piersi(wrecz wypadają ze stanika), ból w piersiach, napięcie w podbrzuszu i fizyczne zmęczenie, chwilę idę np do sklepu i juz padam, zanim zrobiłąm test to podejrzewałąm bo nie nabrałąm wody jak to zwykle przed @, noplus te cycki ano i mąż stwierdził nienaturalnie silne wahania nastroju
Tak się cieszymy....
Ogolnie to testowałam tymi testami z allegro, które Ty masz pierwszy raz i gdy wskazały owulację to w tym cyklu się udało (podczytuje Was regularnie ale psychika mi padła po niepowodzeniach i milczałam) w 7 dni po pozytywnym teście owu,poczułam ból i skurcze macicy, promieniujące na dół kręgosłupa. Pomyślałam sobie "oho... a może to zagnieżdżenie..." no i po 4 dniach (11 dpo) zrobilismy z mężem test i to wieczorem i pokazał dwie kreseczki z objawów, powiększone piersi(wrecz wypadają ze stanika), ból w piersiach, napięcie w podbrzuszu i fizyczne zmęczenie, chwilę idę np do sklepu i juz padam, zanim zrobiłąm test to podejrzewałąm bo nie nabrałąm wody jak to zwykle przed @, noplus te cycki ano i mąż stwierdził nienaturalnie silne wahania nastroju
Tak się cieszymy....