V
Vel
Gość
Z tego wszystkiego tylko srania dostałam.
Link do: Staraczki-2017.xlsx - Microsoft Excel Online
marzenia mają wielką moc...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie dzisiaj teścik negatywny w 16dpo. Aplikacja pokazuje 2 dni spóźnienia, a objawów @ brak poza bolącymi cyckami z zewnętrznej strony. Cóż czekam na wredotę z utęsknieniem i będziemy jechać tak jak lekarz kazał co trzy dni.
Do dupy z tym wszystkim idę robić obiad i ogarnąć chałupę, bo mnie noc zastanie. Ja tak sobie myślę że te testy dla nas są po prostu za trudne [emoji12]Zatem jesteśmy na tym samym etapie tez mam 16 dni po owulacji @ brak jajniki kłują a test negatywny...
Do dupy z tym wszystkim idę robić obiad i ogarnąć chałupę, bo mnie noc zastanie. Ja tak sobie myślę że te testy dla nas są po prostu za trudne [emoji12]
Niby tak ale jak nie wierzyć skoro wychodzi negatywny, a koniec końców i tak @ wita. Następnym razem w aptece poproszę o pozytywny.hahaha ale mnie rozbawiłaś w sumie tez tak myślę!! a tym bardziej ze mój lekarz twierdzi ze testom do końca nie mozna wierzyc
Co tam wcinasz dzisiaj?Do dupy z tym wszystkim idę robić obiad i ogarnąć chałupę, bo mnie noc zastanie. Ja tak sobie myślę że te testy dla nas są po prostu za trudne [emoji12]
U mnie obiadami syn rządzi i jest albo pierś z kurczaka albo spaghetti. Dzisiaj to drugie. A co do obiadów to ja bym chętnie u Ciebie wykupiła abonament na cały miesiąc, bo ja to nie umiem i nie lubię gotować.Co tam wcinasz dzisiaj?
U nas kurczak z pieczarkami w sosie śmietanowym z cebulką, dymka i szczypiorkiem[emoji7] do tego kasza i sałatka ze wszystkiego co było w lodówce [emoji173]
Pekne! Wcisnelam caly talerz + dokladka salatki...
W czwartek wizyta i ważenie i aż sie boje [emoji31][emoji23]
No ale, wole to niż nudności i wymioty.
Dzisiaj w koncu przygotowaliśmy z mężem obiad wspólnie i jakos zaraz mam lepszy humor.
Teraz sjesta i do notatek bo moj ma egz jutro a ja koncze studia za tydz i tez sie bronie... a narazie z tej obrony wynika tylko to, ze bronie soe przed siadaniem do notatek [emoji23]
Dziewczyny przesylam duzo pozytywnej energii!
Jesteście wszystkie siłaczkami i fest Was podziwiam[emoji123] dacie ze wszystkim rade, bo jak nie WY to KTO JA SIĘ PYTAM?!
Mnie papiernicza głowa. Plan na dziś: iść się wykąpać i poszydełkować ewentualnie. A na Podatek od miłości to i ja mam chęć z mężem iść, ale nie ma kiedy. Może jak z dzieciątkiem będę na turnusie rehabilitacyjnym to wieczorami będę w domu i jakoś się wyrwiemy.Jeju jak mnie napieprzają jajniki od prawie dwóch tygodni to jest jakiś obłęd! Zwariowac mozna
Jakie macie plany na dzis? Ja właśnie zakupiłam bilety do kina na Podatek od miłości, oglądaliście? W prawdzie polskie komedie romantyczne juz mi się trochę objadły ale zachęciły mnie opinie.. zastanawialam się nad filmem "Cudowny chłopak" ale po zwiastunie boję się ze będę wyła cały seans! Widziałyście któryś z tych filmów? Polecacie?